Η Coca-Cola σε συνεργασία με τη Domino’s, δίνει την ευκαιρία σε 3 υπερτυχερούς μαζί με ένα φίλο τους να βρεθούν στα φετινά MTV Europe Music Awards και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του κορυφαίου μουσικού γεγονότος της χρονιάς!

Από τις 20 Αυγούστου μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 6.000 fans της μουσικής συμμετείχαν στο διαγωνισμό, διεκδικώντας μια θέση στη λαμπερότερη μουσική γιορτή της Ευρώπης. Οι συνολικά 6 τυχεροί, θα βρεθούν στο Μιλάνο, στις 25 Οκτωβρίου, για να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, απολαμβάνοντας μια παγωμένη Coca-Cola.

Όλοι όσοι ήθελαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για να βρεθούν στο Μιλάνο ανάμεσα στους αγαπημένους τους stars, το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν ήταν να συνδυάσουν μια λαχταριστή πίτσα Domino’s με την αγαπημένη τους Coca-Cola. Τα MTV Europe Music Awards είναι από τα σπουδαιότερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς, είναι μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και λαμπερές εμφανίσεις.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Τρώμε μαζί» της Coca-Cola, που έχει ως στόχο να μας υπενθυμίσει πως πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να τρώμε παρέα με τους αγαπημένους μας. Αυτός ο λόγος είναι η χαρά.

Φωτογραφίες με τους νικητές του διαγωνισμού που θα βρεθούν στα φετινά MTV Europe Music Awards:

jsfda2 jsfda3jsfda4