Πέρυσι, η νομική μάχη της Γκουίνεθ Πάλτροου με έναν σκιέρ είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης. Φέτος, η δικαστική περιπέτεια της ηθοποιού θα γίνει μιούζικαλ.

Το μιούζικαλ «Gwyneth Goes Skiing» πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στο Λονδίνο αυτόν τον Δεκέμβριο από την Awkward Productions. Βασίζεται στη δίκη μεταξύ της ηθοποιού και του επιχειρηματία, Τέρι Σάντερσον. Ο Σάντερσον κατέθεσε μήνυση εναντίον της σταρ μετά τη σύγκρουσή τους, ισχυριζόμενος ότι υπέστη διάσειση και εγκεφαλική κάκωση και έσπασε τέσσερα πλευρά.

Αρχικά, ο Σάντερσον ζήτησε αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Πάλτροου, η οποία είπε ότι ο Σάντερσον έπεσε πάνω της, άσκησε ανταγωγή για 1 δολάριο και αμοιβή δικηγόρου.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε τελικά υπέρ της Πάλτροου.

Ο Λάινους Καρπ θα πρωταγωνιστήσει ως Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ ο Τζόζεφ Μάρτιν θα υποδυθεί τον Τέρι Σάντερσον, τον συνταξιούχο γιατρό που συγκρούστηκε μαζί της στην πίστα σκι της Γιούτα το 2016. Η θεατρική παράσταση περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπα τραγούδια από τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Leland.

Η δίκη έγινε viral στο διαδίκτυο και αποσπάσματα από την κατάθεση της Πάλτροου μετατράπηκαν σε memes, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής μετά το δυστύχημα όταν ούρλιαξε στον Σάντερσον: «Έκανες σκι κατευθείαν στην πλάτη μου!».