Η Citroën – Κερέλλης με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, συμμετέχει και φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις, με το Citroën C3 Rally2 εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT της Ουγγαρίας, που υποστηρίζεται και συνεργάζεται, εδώ και χρόνια, με την επίσημη ομάδα Citroën Racing της Γαλλίας.

Η TRT βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, πλήρως εξοπλισμένη,με ειδικό κινητό συνεργείο που θα υποστηρίξει το αυτοκίνητο στο Service Park του αγώνα, για να εξασφαλίσει μαζί με τους μηχανικούς της ελληνικής εταιρίας άρτια τεχνική εξυπηρέτηση.

Το C3 Rally2 της ομάδας, με κινητήρα 1598 cc, αποδίδει 282 ίππους με μόνιμη τετρακίνηση, μέγιστη ροπή 400 Nm στις 4.000 στροφές, σειριακό 5τάχυτο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη, και πολλαπλά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, εξελιγμένα από την τεράστια εμπειρία της Citroën στους παγκόσμιους αγώνες WRC.

Το ελληνικό πλήρωμα Καρέλλη – Παναγιωτούνη, θα αγωνισθεί με τη βοήθεια του Ομίλου Συγγελίδη και της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL, αλλά και την υποστήριξη της Santander Consumer Finance (SCF) που δραστηριοποιείται στην καταναλωτική χρηματοδότηση, της διεθνούς εταιρείας λιπαντικών TOTAL Energies, καθώς και της Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis. Ακόμη, την αγωνιστική ομάδα υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων καθώς και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης και ο Ηλίας Παναγιωτούνης είναι ένα έμπειρο ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ακρόπολις, υποστηριζόμενο από μία ομάδα με αγάπη για την αυτοκίνηση και στόχο την συλλογή εμπειριών που μπορούν να εφαρμοστούν καθημερινά στην τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών της Citroën – Καρέλλης.

H παρουσίαση της ομάδας και του αυτοκινήτου έγινε στις 31 Αυγούστου το απόγευμα στον χώρο Iaveris Park στη Μαλακάσα, με την παρουσία του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Χ. Σταϊκούρα, στελεχών του Ομίλου Συγγελίδη, χορηγών της συμμετοχής και δημοσιογράφων του αυτοκινητικού Τύπου.