Η Audi Exclusive κατασκεύασε μία και μοναδική ειδική έκδοση του RS6 Avant, που θα αποτελέσει πρότυπο για λίγα -κατά παραγγελία- μοντέλα, με μοναδικό «αγωνιστικό» χαρακτήρα και με στοιχεία σπορτίφ πολυτέλειας.

Ειδικότερα, η ειδική αυτή έκδοση του RS6 Avant έρχεται σε αποκλειστικά γκρι, ματ εξωτερική απόχρωση που συνδυάζεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου και εξαρτήματα από ανθρακόνημα, όπως τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Εσωτερικά του συγκεκριμένου RS6 Avant ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, τα φινιρίσματα από ανθρακόνημα και οι κίτρινες λεπτομέρειες στις επενδύσεις και το ταμπλό του μοντέλου.

Αναφορικά με την «καρδιά» του εν λόγω RS6 Avant, όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα παραγωγής, τροφοδότης είναι ένα twin-turbo 4λιτρο V8 σύνολο που αποδίδει για την περίσταση 560 ίππους και 700 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει την κίνηση και στους δύο άξονες του μοντέλου.

Επιπλέον, να θυμίσουμε ότι το RS6 Avant απαιτεί μόλις 3,9 δλ. για να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα, ενώ αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα.

Πηγή: autotriti.gr