Η Nissan / NISMO θα επικεντρωθεί το 2021 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E και στο Super GT,  ως τους δύο βασικούς πυλώνες στις δραστηριότητες της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγραμματισμού για την συμμετοχή μέσω συνεργατών της σε αγώνες, η Ιαπωνική μάρκα θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στις ομάδες που χρησιμοποιούν το GT-R Nismo GT3, άλλα οχήματα και κινητήρες Nissan, σε επιμέρους αθλητικές διοργανώσεις. 

Formula E

Μετά την κατάκτηση της  δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα ομάδων στην περασμένη σεζόν, η Nissan θα αγωνιστεί για τρίτη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E. Η 7η σεζόν του πρωταθλήματος πρόκειται να ξεκινήσει με έναν νυχτερινό διπλό αγώνα  στο Diriyah της Σαουδικής Αραβίας, στις 26 Φεβρουαρίου. Αγωνιζόμενη ως Nissan e.dams στη Formula E, η ομάδα διευθύνεται από τους Olivier και Gregory Driot, με οδηγούς τους Sebastien Buemi και Oliver Rowland. Πρόσφατα, η ομάδα έδωσε στο ένα αυτοκίνητο (Νο22) το όνομα του Leaf, ενώ το αυτοκίνητο No 23 πήρε το όνομά του από το αμιγώς ηλεκτρικό crossover SUV  Ariya.

Κατηγορία Super GT GT500 

Η Nissan / NISMO θα αναπτύξει το GT-R NISMO GT500 προδιαγραφών 2021 και θα παρέχει τεχνική υποστήριξη στις τέσσερις ομάδες που ανταγωνίζονται στην κατηγορία Super GT GT500  

Πρόγραμμα GT3

Η NISMO (Nissan Motorsport) θα συνεχίσει να υποστηρίζει ομάδες που ανταγωνίζονται σύμφωνα με τον κανονισμό FIA GT3, με GT-R NISMO GT3.

Η εταιρία θα στηρίξει επιπλέον προγράμματα αγώνων συνεργατών της, όπως: το Πρόγραμμα GT3 (Super GT GT300, Super Taikyu), το Πρόγραμμα παροχής του κινητήρα VK56, που θα παραδοθεί σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αγώνες κατηγορίας LMP3 σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκό Le Mans, Michelin Le Mans Cup και σειρά Ultimate Cup στην Ευρώπη, Πρωτάθλημα IMSA Weather Tech Sports Car  (το οποίο περιλαμβάνει τις 24 ώρες του Daytona), IMSA Prototype Challenge στη Βόρεια Αμερική και Ασιατικό LeMans (που θα πραγματοποιηθεί κυρίως στα ΗΑΕ αυτή τη σεζόν)

Τέλος η ομάδα θα στηρίξει και άλλες δραστηριότητες αγωνιστικού περιεχομένου, όπως, το Nissan Sentra Cup, το Nismo Driving Academy και το Φεστιβάλ Nismo που θα πραγματοποιηθεί για 23η χρονιά στο Fuji Speedway.