Η αυστριακή εταιρεία και η μάρκα με το θρυλικό αστέρι έχουν συμφωνήσει σε μια μακρά συνεργασία στο πλαίσιο των πιο δημοφιλών αγώνων αυτοκινήτων τουρισμού στον κόσμο. Ο Pascal Wehrlein θα είναι στο τιμόνι της νέας gooix Mercedes AMG C-Coupé, η οποία ξεκινά τη δεύτερη σεζόν της φέτος στο DTM.

Το πρώτο δοκιμαστικό της νέας AMG C-Coupé πραγματοποιήθηκε την Τρίτη κατά τη διάρκεια των τετραήμερων δοκιμαστικών ITR στο Hungaroring της Βουδαπέστης. Πριν ξεκινήσει η σεζόν του DTM στις 4 Μαΐου στο Hockenheim, οι τρεις premium κατασκευαστές που συμμετέχουν στο DTM θα συναντηθούν και πάλι στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών ITR στο Hockenheim (14-17 Απριλίου 2014).

Η lifestyle μάρκα gooix ξεχωρίζει για τα σχέδιά της τόσο στα κοσμήματα όσο και στα ρολόγια της. Αυτός ο ξεχωριστός σχεδιασμός δίνει σε όλους την ελευθερία να κάνουν το προσωπικό τους fashion statement φορώντας τα. Επιπλέον, με τη συνεργασία της με τη Mercedes, η gooix δίνει έμφαση στον σπορτίφ χαρακτήρα της, αφού συνδέει τα υψηλά ποιοτικά της χαρακτηριστικά με το lifestyle, με αποτέλεσμα να οι δύο κόσμοι, αυτοκινήτου και κοσμημάτων, να έρχονται κοντά.

.Ο Toto Wolff, Mercedes-Benz Motorsport δήλωσε: « Η μάρκα gooix εστιάζει στην ελευθερία, την ατομικότητα και τη δημιουργικότητα – όλα αυτά είναι αξίες ζωτικής σημασίας στους αγώνες και το DTM. Ο Pascal Wehrlein, ένας από τους νεαρούς της Mercedes, ανήκει σε μια νέα, ζωντανή και δυναμική γενιά που ταυτίζεται με αυτές τις αξίες. Αυτό τον καθιστά τον ιδανικό εκπρόσωπο για το συνδυασμό».