Να αφήσουν πίσω τους την προβληματική πρώτη περίοδο των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Χερέθ θέλουν στη Red Bull, οι οποίοι δουλεύουν πολύ σκληρά για να είναι έτοιμοι ενόψει των δοκιμών στο Μπαχρέιν (19-22/2).

Το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» δήλωσε πως έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους, ώστε να επιδιορθώσουν τα θέματα που αντιμετώπισαν, σχολιάζοντας μάλιστα πως στα φετινά μονοθέσια λεπτομέρειες, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα.

«Προφανώς πολλά πρέπει να γίνουν, αλλά ακόμη υπάρχει αρκετός χρόνος πριν τον πρώτο αγώνα. Οι δοκιμές στην πίστα του Μπαχρέιν είναι σημαντικές και όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά στη Renault, όπως και στις δικές μας εγκαταστάσεις», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «κόκκινων ταύρων» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δεν θέλουμε άλλη εβδομάδα σαν και αυτή που περάσαμε στη Χερέθ, αλλά αυτά έχουν οι δοκιμές. Επιλύεις τα προβλήματα σου κατά τη διάρκεια των δοκιμών ώστε να μην τα αντιμετωπίσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τα φετινά μονοθέσια είναι πολύπλοκα και αυτό γιατί λεπτομέρειες μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα».

Πηγή: sport-fm.gr