«Λαβράκι» εντόπισαν οι έλεγχοι της ΤτΕ σε ασφαλιστικά συμβόλαια αυτοκινήτων, εστιάζοντας περισσότερο στην αγορά της διαμεσολάβησης.

Κατά την αναζήτηση οικονομικών στοιχείων, οι υπεύθυνοι έπεσαν σε πανομοιότυπα συμβόλαια και φυσικά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Ίδιο πρόσωπο, ίδια στοιχεία, ίδια ασφάλιση σε δύο εκδόσεις.

Επειδή όμως υπάρχει πάντα αίτιο και αιτιατό λέγεται ότι οι ελεγκτές ανατρέχουν λίγο πιο πίσω στην εκδίδουσα εταιρεία. Σταυροειδείς συναλλαγές ελέγχονται και διογκώνεται η ανησυχία για την έκταση του φαινομένου.

Διότι και στο παρελθόν σε καμένο αυτοκίνητο είχαν βρει αριθμό ασφαλιστηρίου συμβολαίου που όμως δεν εμφανιζόταν τελικά πουθενά και δεν υπήρχε καταγεγραμμένος.

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και καθημερινά αφού για παράδειγμα η τροχαία «χτυπά» στην ηλεκτρονική βάση και βρίσκει οχήματα ασφαλισμένα. Στη συνέχεια όμως, διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει ασφάλεια, και οι φίλοι συνεργάτες και συγγενείς -που εμπλέκονται στη διαδικασία έκδοσης- τρέχουν να ρυθμίσουν δια ζώσης της κατάσταση.

Όλα αυτά είναι γνωστά και μεταφερόμενα με ψιθύρους, δεδομένης της απουσίας της επίσημης ενημέρωσης και των ανοικτών συνομιλιών. Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται στα παρασκήνια…

Πηγή: insuranceworld.gr