Ανάκληση Toyota Proace για πιθανές διαρροές υγρών φρένων και καυσίμου

Οι προληπτικοί έλεγχοι αφορούν οχήματα παραγωγής από τον Μάρτιο 2016 έως τον Οκτώβριο 2019


AUTO
16:07
12/12/2019
Ανάκληση Toyota Proace για πιθανές διαρροές υγρών φρένων και καυσίμου
1
loading

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Toyota Ελλάς A.B.E.E. εκτελεί πρόγραμμα προληπτικών ελέγχων σε μοντέλα Proace.

Οι προληπτικοί έλεγχοι αφορούν σε οχήματα παραγωγής από τον Μάρτιο 2016 έως τον Οκτώβριο 2019. Στα εμπλεκόμενα οχήματα ενδέχεται να παρουσιαστούν οι καταστάσεις που ακολουθούν, ανάλογα με το σημείο ελέγχου που εμπλέκονται, ως εξής:

  1. Σωληνάκια οπίσθιων φρένων: Στα εμπλεκόμενα οχήματα, ενδέχεται ο σωλήνας του πίσω φρένου να καταστραφεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κίνησης μεταξύ του σωλήνα και του κλιπ συγκράτησης στον κάτω βραχίονα ανάρτησης. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ο κίνδυνος διαρροής του υγρού φρένων. Εάν συμβεί αυτό, η απόδοση πέδησης του οχήματος μπορεί να μειωθεί. Στον συγκεκριμένο έλεγχο εμπλέκονται 303 οχήματα.
  2. Σωλήνας καυσίμου: Υπάρχει πιθανότητα ο σωλήνας καυσίμου να καταστραφεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κίνησης μεταξύ του σωλήνα και των νευρώσεων της δεξαμενής ουρίας. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ο κίνδυνος διαρροής του καυσίμου. Αν συμβεί  αυτό, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τον κίνδυνο πυρκαγιάς εάν το καύσιμο έρθει σε επαφή με μια εξωτερική πηγή θερμότητας. Στον συγκεκριμένο έλεγχο εμπλέκονται 326 οχήματα.

Οι  ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν oι σχετικοί έλεγχοι, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τoyota Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 2102808222 (ώρες λειτουργίας από 09:00 πμ έως 05:00 μμ).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Kritongr

    Αυτά παθαίνεις όταν τα μπερδεύεις με την Fiat, ρόμπα γίνεσαι,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει