Ο Ελληνικός Μηχανοκίνητος Αθλητισμός σε περιπέτειες

Ορίστηκε η Διοικούσα Επιτροπή


AUTO
20:04
02/12/2019
Ο Ελληνικός Μηχανοκίνητος Αθλητισμός σε περιπέτειες
loading

Ο ασκός του Αιόλου έχει ήδη ανοίξει στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και κανείς δεν γνωρίζει, αν οι ανεξέλεγκτοι άνεμοι θα τον οδηγήσουν σε ασφαλές λιμάνι, ή θα τον τσακίσουν πάνω στα βράχια.

Το σίγουρο είναι ότι, από τότε που το Σπορ των Αγώνων Αυτοκινήτου, από την ΕΛΠΑ, πέρασε στην δικαιοδοσία Ομοσπονδίας (ΟΜΑΕ) υπαγόμενης στην ΓΓΑ και μάλιστα χωρίς να καρπούται τις επιχορηγήσεις της τελευταίας, πάει από το κακό στο χειρότερο.

Αποκορύφωμα η πρόσφατη διοικητική κρίση, με την έκπτωση του εκλεγέντος το 2016 ΔΣ και τον ορισμό από το αρμόδιο Πρωτοδικείο, Διοικούσας Επιτροπής, της οποίας το ακριβές έργο και την διάρκεια θητείας ουδείς γνωρίζει επακριβώς.

Έτσι, οι εκλογές που είχε προκηρύξει (λίγο πριν του ανακοινωθεί η έκπτωση), το έως την 18/12/19 ΔΣ, για τις 18 ή 21 Δεκεμβρίου δεν είναι σίγουρο αν θα πραγματοποιηθούν στην παραπάνω ημερομηνία, ή σε κάποια άλλη.

Η πλήρης ανακοίνωση του ορισμού της προσωρινής διοίκησης της ΟΜΑΕ, έχει ως εξής: «Η προσωρινή Διοίκηση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) διορίστηκε με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία ανακοινώθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019.

Η Διοικούσα Επιτροπή, το έργο της οποίας αφορά στην ομαλή διεξαγωγή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και στη διεκπεραίωση των τρεχουσών αναγκών της Ομοσπονδίας, αποτελείται από τους κάτωθι (με τη σειρά αναφοράς στην Απόφαση):

Αντώνιο-Κωνσταντίνο Χατζημιχάλη

  • Επαμεινώνδα Φατούρο
  • Κορίνα Φατούρου
  • Γεώργιο Πολυζώη
  • Νικόλαο Πλέσσα
  • Γεωργία-Γρηγορία Στεφανή
  • Ιωάννη Εγγλέζο
  • Άγγελο Ζήβα
  • Αλέξιο Παυλόπουλο»

Κατά τα λοιπά, έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, πέντε από τα εννέα μέλη της διορισμένης διοίκησης πρόσκεινται στο έκπτωτο ΔΣ και τα άλλα τέσσερα σε μια συγκεκριμένη ομάδα που χρόνια τώρα αντιπολιτεύεται με κάθε τρόπο το εκλεγέν το 2014 και το 2016 ΔΣ.

Οι ημέρες που ακολουθούν είναι πολύ κρίσιμες, καθώς σε αυτή την χρονική περίοδο ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς, κάτι που βέβαια είναι αδύνατο να γίνει με περιστασιακή διοίκηση.

Σε κάθε περίπτωση, οι αγώνες αυτοκινήτου που το 2019 είδαν μια αμυδρή αχτίδα στο βάθος του τούνελ, ενδεχομένως να μπουν και πάλι σε βαθύ σκοτάδι, αν σε το πολύ ένα μήνα δεν έχουν εκλεγμένη Διοίκηση.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει