Την άποψη ότι η Mercedes έχει ακόμη πολύ δουλειά να κάνει ανέφερε ο Λιουίς Χάμιλτον.

Ο βρετανός πιλότος, ο οποίος εκκίνησε από την πρώτη θέση στη Γερμανία είδε την καρό σημαία από την πέμπτη θέση, τονίζοντας πως η τύχη προς το παρόν δεν είναι με το μέρος του.

Ακόμη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 τόνισε πως δεν σκέφτεται το πρωτάθλημα και πώς να το κάνε αφού απέχει 58 βαθμούς από το Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Χάμιλτον αναφέρθηκε στην ποινή του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου, χαρακτηρίζοντας την τιμωρία επίπονη, δεδομένου ότι θα πάνε στην Ουγγαρία χωρίς πληροφορίες.

«Θα ήταν πολύ ωραίο αν είχα πάρει τη νίκη, αλλά προς το παρόν αυτό δεν δείχνει εφικτό να συμβεί άμεσα. Η τύχη σίγουρα δεν είναι με το μέρος μου, αλλά ποιος ξέρει. Σε κάποιο σημείο θα συμβεί. Δεν σκέφτομαι το πρωτάθλημα, δεν έχει νόημα όταν απέχεις 58 βαθμούς από τον πρωτοπόρο», ήταν τα λόγια του βρετανού πιλότου για να αναφερθεί στη συνέχεια στην ποινή που έχει επιβληθεί στη Mercedes, με την οποία δεν της επιτρέπεται η συμμετοχή της στις δοκιμές νέων.

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος μπορεί να συνειδητοποιήσει τα μειονεκτήματα του να μην κάνουμε δοκιμές. Θα πάμε στην Ουγγαρία με τους υπόλοιπους πιλότους να έχουν ήδη δοκιμάσει τις νέες γόμες και θα έχουν στήσει τα μονοθέσια με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς δεν θα έχουμε καμία πληροφορία, θα πάμε εκεί στα τυφλά», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr