Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Μπήκαν οι πρώτοι φορτιστές οχημάτων

Θα είναι δωρεάν για τους επόμενους μήνες


AUTO
18:54
23/09/2019
Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Μπήκαν οι πρώτοι φορτιστές οχημάτων
1
loading

Τους πρώτους δύο φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων έθεσε σε λειτουργία η Κοινοπραξία Blink Charging Europe στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 15 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας της γέφυρας.

Οι φορτιστές στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, έχουν δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης 2+2 ηλεκτρικών οχημάτων, στους δύο χώρους στάθμευσης, αμφίπλευρα των διοδίων της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, προσφέροντας δωρεάν φόρτιση, για τους επόμενους μήνες, στους διερχόμενους οδηγούς, με πρόβλεψη προτεραιότητας για τα οχήματα εξυπηρέτησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Όπως επισημαίνεται από την EUNICE, το Δίκτυο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων της Blink Charging Europe αξιοποιεί ενέργεια που η EEG παράγει από Αιολικά και Φωτοβολταϊκά πάρκα και θα διοχετεύεται σε αυτό μέσω της θυγατρικής της WE ENERGY, εταιρείας προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας με τα απαραίτητα πιστοποιητικά προέλευσης.

Η Blink Charging Europe αποτελεί κοινοπραξία του ελληνικού ενεργειακού Oμίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG, κατασκευάζει την μοναδική ελληνική ανεμογεννήτρια «Θέτις») και της αμερικανικής εταιρίας Blink Charging Co. που δραστηριοποιείται στον τομέα της διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Πόσα KW;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει