Η Nissan γιορτάζει τα δέκα χρόνια στην Αγία Πετρούπολη

Από το 2009 στη ρωσική πόλη έχουν κατασκευαστεί 370.000 οχήματα 


AUTO
12:19
18/07/2019
Η Nissan γιορτάζει τα δέκα χρόνια στην Αγία Πετρούπολη
loading

Το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη κατασκεύασε το πρώτο του μοντέλο το 2009 και από τότε έχουν εξέλθει από τη γραμμή παραγωγής περισσότερα από 370.000 οχήματα.

Σήμερα το εργοστάσιο απασχολεί 2.000 εργαζόμενους, οι οποίοι πρόσφατα πλαισίωσαν την παραγωγή των ανανεωμένων X-TRAIL και Qashqai για τη ρωσική αγορά, παράλληλα με αυτή για το Nissan Murano.

Πέρυσι, το εργοστάσιο έθεσε ένα  νέο ρεκόρ παραγωγής 56.525 οχημάτων, ενώ σε μια ακόμη επίδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσής της στη ρωσική αγορά, η μάρκα επέκτεινε τις εγκαταστάσεις του Τεχνικού Κέντρου της (NTCE) στην Αγία Πετρούπολη τον περασμένο Νοέμβριο, όπου τεχνικοί εμπειρογνώμονες εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι τα μοντέλα Nissan, Infiniti και Datsun είναι πλήρως διαμορφωμένα  και εξοπλισμένα για τις οδικές και καιρικές συνθήκες της Ρωσίας.

Για να σηματοδοτήσουν αυτή την επέτειο, οι πρώτοι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο έχουν δημιουργήσει μια χρονο-κάψουλα με τις αναμνήσεις και τις προβλέψεις τους για το μέλλον, που θα ανοίξουν όσοι θα δουλέψουν για δέκα χρόνια, μέσα στο εργοστάσιο.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει