Ποιος είπε ότι τα μικρού κυβισμού αυτοκίνητα δεν μπορούν να γίνουν ακόμη πιο οικονομικά;

Επίλεξε υγραέριο κίνησης και ξεκίνα να κερδίζεις


AUTO
10:00
26/05/2018
Ποιος είπε ότι τα μικρού κυβισμού αυτοκίνητα δεν μπορούν να γίνουν ακόμη πιο οικονομικά;
3
loading

Οι τιμές των καυσίμων έχουν πάρει την ανιούσα, ενώ οι αυξήσεις αναμένεται να συνεχιστούν τους επόμενους μήνες, φθάνοντας σε πρωτοφανή επίπεδα.

Η δραματική αυτή αύξηση δεν αφορά φυσικά μόνο στα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα, αλλά και στα μικρότερα, αφού αυτά είναι συνήθως και τα πιο δημοφιλή για τη μετακίνηση στην πόλη.

Τη λύση έρχεται να δώσει η υγραεριοκίνηση που είναι κατά μέσο όρο 50% πιο οικονομικό από την αμόλυβδη και 20% από το diesel. Τόσο το μικρό κόστος μετατροπής, όσο και το ευρύ δίκτυο διανομής του σε όλη την Ελλάδα, το καθιστά το ιδανικό εναλλακτικό καύσιμο έναντι στην ακρίβεια των καυσίμων.

Και αν θέλετε να δείτε, πόσο θα εξοικονομείτε αν κινείστε με υγραέριο, τότε τα παρακάτω διαγράμματα* μιλούν από μόνα τους.

Σε ένα αυτοκίνητο 1000 και 1200 κυβικών, η εξοικονόμηση αγγίζει σχεδόν το 48%, διπλάσιο όφελος από την κίνηση με πετρέλαιο κίνησης.

Συμπέρασμα; Το μικρό σου αυτοκίνητο μπορεί να γίνει ακόμη πιο οικονομικό.

Επίλεξε υγραέριο κίνησης και ξεκίνα να κερδίζεις!

dighiofhd1

dighiofhd2

* Τα ως άνω αποτελέσματα βασίζονται σε δημοσιευμένες πληροφορίες που έχουν αντληθεί από τις ιστοσελίδες www.autodata.net και www.4troxoi.gr, σε συνδυασμό με μετρήσεις της εταιρείας Autogas Tsopelogiannis σε οχήματα πελατών της.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar LPGβιος

    Χρησιμοποιώ LPG εδώ και 10 χρόνια. Συμφωνώ ότι σε σχέση με την αμόλυβδη η οικονομία είναι περίπου 40%, και οτι πλέον υπάρχουν πολλά πρατήρια, όπως επίσης ότι το κόστος συντήρησης είναι μικρό, πρέπει όμως να αναφέρεται και ότι μπορεί σε πολλα αυτοκίνητα όπου τα μέταλλα δεν είναι σχεδιασμένα για καύση LPG (βαλβίδες και έδρανα) μακροχρόνια να υπάρξει πρόβλημα αλλαγής βαλβίδων/εδράνων. Όποιος αποφασίσει για μετατροπή σε LPG να ειναι ενήμερος για πιθανό ρεκτιφιέ μετα τα 60.000χλμ.

  2. avatar αχ τι τραβάμε

    ''μετρήσεις της εταιρείας Autogas Tsopelogiannis''. Εντάαααξει τότε!!

  3. avatar Γιώργος46

    Το χρήμα να κινείται....μας στρέφεται στο πετρέλαιο με άρθρα περί οικονομίας και όταν αγοράζει η μισή Ελλάδα πετρελαίου σαν από θαύμα ανακαλύπτεται πως τα πετρελαίου οχήματα μολύνουν την ατμόσφαιρα!!! Την ίδια ώρα οι καυστήρες πετρελαίου που καίνε το ίδιο καύσιμο κρίνονται οικολογικοί μιας και θέλετε να αποτρέψετε τον κόσμο από την φτηνή λύση του ξύλου. Με λίγα λόγια είστε μέρος του συστήματος που σπρώχνει τον κόσμο ποτέ εδώ και ποτέ εκεί σύμφωνα με τις επιταγές τον αφεντικών σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει