O γνωστός ιταλικός σχεδιαστικός οίκος μας ετοιμάζει μια έκπληξη για την έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο, που θα ακούει στο όνομα Cambiano, και θα έχει τη μορφή ενός sport-sedan.

Όπως ενημερώνει ο οίκος Pininfarina, το νέο του concept με το όνομα Cambiano θα ανήκει στην κατηγορία των sport-sedan, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του μετά την εντυπωσιακή φυσικά εμφάνιση που χαρακτηρίζει όλα τα δημιουργήματα του, θα είναι το γεγονός ότι για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθούν «φιλικά προς το περιβάλλον» υλικά.

Το όνομα Cambiano έχει προκύψει από το όνομα της πόλης στην οποία εδρεύουν οι εγκαταστάσεις του οίκου ενώ με το μοντέλο αυτό ο Pininfarina γιορτάζει δύο επετείους. Η πρώτη αφορά στα 30 χρόνια ύπαρξης του τμήματος «Styling Centre» και η δεύτερη στα 10 χρόνια του αντίστοιχου τεχνικού τμήματος «Engineering Centre».

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ενώ η πρώτη και προς το παρόν μοναδική φωτογραφία του μοντέλου απεικονίζει μέρος του εμπρός τμήματος δείχνοντας ότι πρόκειται για σπορ κατασκευή ενώ τα εμπρός φωτιστικά είναι τεχνολογίας LED.

Πηγή: autotriti.gr