Η Hyundai εγκαινίασε το τρίτο κατά σειρά «Motorstudio», ένα χώρο εμπειρίας της μάρκας, στην πόλη της Hanam, 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Σεούλ, στη Νότια Κορέα.

Ακολουθώντας τη θεματολογία των Motorstudios στη Σεούλ και τη Μόσχα, ο γιγαντιαίος χώρος των 442 τ.μ. της Hanam, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια διαφοροποιημένη εμπειρία της μάρκας, εξερευνώντας καινοτόμα θέματα που σχετίζονται με την Hyundai. Το Motorstudio βρίσκεται μέσα σε ένα νεόκτιστο πολιτιστικό συγκρότημα που διαθέτει επίσης γραφεία επιχειρήσεων, καθώς και ένα εμπορικό κέντρο.

Η Hyundai δημιούργησε το πρώτο Motorstudio στη Σεούλ για να εξερευνήσει τα αυτοκίνητα και τον πολιτισμό, παρουσιάζοντας έναν πειραματικό και δημιουργικό χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν το αυτοκίνητο σε ένα εντελώς νέο και εμπνευσμένο πλαίσιο μέσω της μουσικής, της τέχνης και διαδραστικών εκθεμάτων. Η ιδέα αυτή συνεχίστηκε με το άνοιγμα του Motorstudio στη Μόσχα, στο οποίο η έμπνευση και η καινοτομία συνδυάζονται για να επικοινωνήσουν το σημαντικό ρόλο που το αυτοκίνητο θα παίξει στην καθημερινότητά μας.

Τώρα, με το άνοιγμα του Motorstudio στη Hanam, η Hyundai θα διερευνήσει τη μελλοντική αυτοκίνηση μέσω του «Project IONIQ». Το «Project IONIQ» είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο έρευνας και ανάπτυξης που θα ενισχύσει τις ζωές των πελατών της Hyundai.

«Το Motorstudio στη Hanam μάς επιτρέπει να επικοινωνούμε απευθείας στους πελάτες μας τις μελλοντικές τεχνολογίες και τα αποτελέσματα των ερευνών της Hyundai. Θα δημιουργούμε συνεχώς νέα και καινοτόμα εκθέματα στα Motorstudios που θα ακολουθήσουν», δήλωσε ο κ. Won-Hong Cho, στέλεχος της Hyundai Motor.

Υπογραμμίζοντας το όραμα του Project IONIQ «Ελευθερία στην αυτοκίνηση», ένας υπερμεγέθης τοίχος προβολής καλύπτει τους τοίχους και την οροφή του studio εκφράζοντας την ενέργεια της φύσης και της ελευθερίας. Οι εικόνες που προβάλλονται σε όλο τον χώρο επικοινωνούν την ελεύθερη και καινοτόμο αυτοκίνηση του μέλλοντος που προχωρά πέρα από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου.

Το Hyundai Motorstudio Hanam παρουσιάζει στους επισκέπτες τις ηλεκτρικές και υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου IONIQ, αποδεικνύοντας ότι δεν μόνο ένα αυτοκίνητο, αλλά και ένας «κινητήριος μηχανισμός». Ένας διαδραστικός σταθμός φόρτισης επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν την ευκολία της οικιακής φόρτισης ενός IONIQ Electric σε ένα καλλιτεχνικό και συναρπαστικό χώρο. Επιπλέον, ένα IONIQ με εγκάρσια τομή κατά μήκος του αμαξώματος, αποκαλύπτει το χαμηλότερο μέρος του συστήματος μετάδοσης του IONIQ Electric για να βοηθήσει τους επισκέπτες να κατανοήσουν τη ροή της ενέργειας και τους τρόπους οδήγησης ενός ηλεκτρικού οχήματος. Προχωρώντας προς το Design Studio, οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να επεξεργαστούν τα εξωτερικά και εσωτερικά υλικά των μοντέλων IONIQ και επιπλέον να επιλέξουν ένα από αυτά για ένα test drive, χωρίς την οποιαδήποτε υποχρέωση αγοράς.

Επιπλέον, η Hyundai έχει ενισχυθεί από συνεργάτες ειδικούς (Gurus) στην κουλτούρα των αυτοκινήτων. Θα είναι διαθέσιμοι σε ειδικά σχεδιασμένα «Guru Bars» για την καθοδήγηση και ενημέρωση των επισκεπτών.

Μέσω του Project IONIQ, η Hyundai προσπαθεί να μεταφέρει την ιδέα της «ελευθερίας στην αυτοκίνηση» μέσα από τέσσερις βασικές κατευθύνσεις:

  1. Την ελευθερία ως αβίαστη πρόσβαση στην αυτοκίνηση οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
  2. Την ελευθερία της καθημερινής και εν κινήσει συνδεσιμότητας.
  3. Την ελευθερία από ατυχήματα και δυσχέρειες.
  4. Την ελευθερία από τη ρύπανση του περιβάλλοντος και την σπατάλη των ενεργειακών πόρων. hyun1

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.