Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια γνωστή για τη συμμετοχή της σε μια αποτυχημένη εκπομπή αλόγων, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, που έγινε γνωστή πριν από μια δεκαετία κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να προσλάβει δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Η 42χρονη Τατιάνα Ρέμλεϊ, συνελήφθη νωρίτερα τον Αύγουστο, περίπου ένα μήνα αφότου ο σύζυγός της Mark Remley ανακάλυψε ότι είχε προσφέρει σε έναν κοινό φίλο 2 εκατομμύρια δολάρια για να τον σκοτώσει. Ο Ρέμλεϋ πήγε ο ίδιος στην αστυνομία αφού έμαθε για το σχέδιο από τον κοινό φίλο τους που η εν διαστάσει σύζυγός του, τον δωροδόκησε για να τον σκοτώσει.

Μετά τη σύλληψη, είπε στους αστυνομικούς ότι έκαψε το σπίτι του ολοσχερώς λίγες μέρες πριν προσπαθήσει να κανονίσει το χτύπημα, ανέφερε το Coast News. Η Ρέμλεϋ αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για κατοχή όπλου που δεν έχει καταχωρηθεί σε αυτήν. Αντιμετωπίζει έως και εννέα χρόνια φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας, συν ένα ακόμη χρόνο για την κατηγορίες για οπλοκατοχή.

Το περιστατικό ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» του 12χρονου ταραχώδη γάμου του ζευγαριού. Παντρεμένοι το 2011, οι Remley έγιναν πρωτοσέλιδα ένα χρόνο αργότερα, αφού οργάνωσαν μια επίδειξη ακροβατικών με άλογα αξίας 45 εκατομμυρίων δολαρίων με τίτλο Valitar.

Ωστόσο, δεν πέτυχε το εγχείρημα και κράτησε μόνο παραστάσεις και οι συντελεστές έμειναν με άδεια χέρια, όπως μεταδίδει η New York Post. Tο ζευγάρι έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου ωστόσο πριν φτάσουν στο οριστικό τέλος, η σχέση τους δεν ήταν καλή. Έχουν αλληλοκατηγορηθεί για βία, ενώ στην πρόσφατη κατάθεση διαζυγίου τους τον Μάιο, η Remley κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι την έχει απειλήσει με όπλο, την έχει κυνήγησει γύρω από το σπίτι τους με μαχαίρι ενώ σε ένα άλλο συμβάν ισχυρίστηκε ότι την πυροβόλησε στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης. Η Remley ισχυρίστηκε επίσης ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση με όπλο από έναν φίλο ενώ ο σύζυγός της ήταν παρών.

Παρά τα προβλήματά τους, το ζευγάρι διατήρησε έναν πλούσιο τρόπο ζωής, ο οποίος περιελάμβανε πολλά σπίτια, σπορ αυτοκίνητα, ταξίδια και σημαντικά μηνιαία έξοδα, σύμφωνα με έγγραφα από την τελευταία τους κατάθεση διαζυγίου. «Η σύζυγος βιώνει ακραία οικονομική πίεση. Δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στα πάγια μηνιαία έξοδά της με μόλις 12.000 δολάρια, πολύ λιγότερα [από ό,τι είχε συνηθίσει στα 50.000 δολάρια», δήλωσε η υπερασπιστική γραμμή της 42χρονης . «Δεν έχει εισόδημα και δεν έχει πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία» σύμφωνα με την αναφορά.

Εκτός από τη μηνιαία αποζημίωση, η Ρέμλεϋ ζήτησε πρόσβαση σε ένα από τα σπίτια τους, δύο από τα φορτηγά τους, και τον παπαγάλο τους. Η Remley έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς του συζύγου της αλλά δεν έπεισε τις Αρχές και τώρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όπου αναμένεται να δικαστεί τον Οκτώβριο.