Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται σε σχολείο της Μεγάλης Βρετανίας, στο Gloucestershire, καθώς μαθητές και δάσκαλοι παραμένουν σε καθεστώς lockdown εντός του κτηρίου. «Μην πλησιάζετε» είπε η αστυνομία στους γονείς, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν επίθεση μαθητή σε δάσκαλο με μαχαίρι!

Η Αστυνομία ανέφερε στο Twitter: «Το σχολείο είναι αυτή τη στιγμή σε lockdown ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε εύθετο χρόνο».

Δάσκαλοι στο κοντινό Δημοτικό Σχολείο Tirlebrook δημοσίευσαν μήνυμα στο Facebook λέγοντας ότι το σχολείο τους είχε επίσης κλειδωθεί και προέτρεψαν τους γονείς να μην έρθουν στο σχολείο.

«Ένα περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην Ακαδημία Tewkesbury και μας συμβούλεψε η αστυνομία του Tewkesbury να βάλουμε λουκέτο», είπαν.

«Έχουμε αστυνομική παρουσία στο σχολείο και υποστηρίζουμε πλήρως αυτή τη στιγμή. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όλες τις οικογένειες ότι τα παιδιά στο Tirlebrook και στο Little Oaks είναι ασφαλή και καλά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Πρέπει να ζητήσουμε από τις οικογένειες να μην έρχονται στο σχολείο, καθώς αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη και επίσης να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η εφημερίδα Mirror, ωστόσο αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση, πως μαθητής μαχαίρωσε δάσκαλο, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί.