Ο στρατός του Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο ισχυρίζεται ότι μετά από έφοδο που έκανε σε τζαμί στον Παλαιστινιακό καταυλισμό Τζενίν, φέρεται να εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά.

Στο βίντεο διακρίνεται ο εσωτερικός χώρος του ναού που είναι άδειος και φαίνονται μόνο Ισραηλινοί στρατιώτες. Το κλιπ διακόπτεται όταν φαίνεται μια καταπακτή στον κάτω όροφο του κτηρίου, ενώ δίπλα υπάρχουν αρκετά σακιά.

«Χθες, επιχειρήσαμε να εξουδετερώσουμε ενόπλους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ένα Τζαμί ως προκάλυμμα για τρομοκρατικές επιχειρήσεις. Σήμερα, οι στρατιώτες ολοκλήρωσαν την αποστολή κατάσχοντας τα εκατοντάδες διαφορετικά όπλα και πυρομαχικά και εξαλείφοντας τις υπόγειους καταπακτές και τα τούνελ που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες κάτω από το Τζαμί», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της ανάρτησης.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που υπάρχει ο ισχυρισμός ότι εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά, δεν διακρίνεται κάτι αντίστοιχο, όμως οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ έκαναν ακόμη μία ανάρτηση.

Σε εκείνη δείχνουν πολλές οβίδες που είναι στοιβαγμένες μέσα σε κούτες, ενώ υπάρχει η αναφορά ότι εντοπίστηκαν στο καταυλισμό της Τζενίν.