Ένας άνδρας στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης σκότωσε με τραγικό τρόπο την ίδια του την αδελφή και δύο ανήλικα παιδιά, όταν βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της αδελφής του. Η 24χρονη Dahlia Klink, η κόρη της ηλικίας έξι ετών και ακόμα ένα παιδί 17 ετών, σκοτώθηκαν στο δυστύχημα όταν το Ford Focus του 2005 στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με ένα Dodge Ram του 2006 που οδηγούσε ο 21χρονος Evan Klink.

Η 6χρονη Molly Kibler και η 17χρονη Havanah Lopez, πέθαναν στον τόπο του δυστυχήματος στην οδό Freedom Road στην πόλη Freedom το απόγευμα του Σαββάτου. Η Dahlia Klink πέθανε από τα τραύματά της την Κυριακή στο Ιατρικό Κέντρο της κομητείας Eric. Ο Evan Klink νοσηλεύτηκε με ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Ένας άλλος επιβάτης στο Dodge, ο 19χρονος Cameron Klink, αδελφός του οδηγού, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, μεταδίδει η Daily Mail.

Οι επιθεωρητές προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι συνέβη, αλλά σύμφωνα με μάρτυρες, το Dodge μετακινήθηκε ξαφνικά στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. Παραμένει ασαφές αν η εκτροπή έγινε σκόπιμα ή όχι. Η αστυνομία προσπαθεί επίσης να προσδιορίσει την ταχύτητα με την οποία κινούνταν ο Evan Klink.