Περνάτε δυσκολίες στο γάμος σας; Ξεχάστε τα ξεχωριστά υπνοδωμάτια και δοκιμάστε να ζήσετε σε διαφορετικά σπίτια. Μια γυναίκα από το Μπρούκλιν πιστεύει ότι το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο της είναι να ζει χωριστά από τον άντρα της στο Μανχάταν.

Η 43χρονη Bianca Turetsky, , και ο 58χρονος Dr. Peter Bach παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και στη συνέχεια εξέπληξαν τους φίλους και την οικογένειά του διατηρώντας τις ξεχωριστές κατοικίες τους. Η Turetsky, συγγραφέας μπεστ σέλερ, έμεινε με τη γάτα, την Cleo, σε ένα διαμέρισμα που είχε στην εδώ και μια δεκαετία. Από την άλλη, ο Μπαχ ήταν χαρούμενος που έμενε στο σπίτι που μοιραζόταν με τον έφηβο γιο του. «Το να λέω «δέχομαι» για πρώτη φορά στα 42 μου σήμαινε ότι είχα ήδη χτίσει τη δική μου ζωή», εξήγησε η Turetsky.

«Το να ακολουθήσεις την παράδοση δεν θα έκανε κανέναν χαρούμενο. Γιατί έπρεπε να ζούμε με παλιές συνήθειες; Ποιος λέει πώς πρέπει να είναι ένας καλός γάμος;» ανέφερε.

Η Turetsky είπε ότι αρχικά συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να μοιραστεί ένα σπίτι με τον Bach μόλις έμαθε ότι ο γιος του ήταν αλλεργικός στις γάτες. Ωστόσο, ο έφηβος από τότε έχει φύγει για σπουδές σε κολέγιο, αλλά το ζευγάρι συνέχισε να ζει χωριστά, λέγοντας ότι η κατάσταση λειτουργεί τέλεια για αυτούς.

Ωστόσο, Turetsky και Bach περνούν αρκετές νύχτες της εβδομάδας μαζί, στα σπίτια του ενός και του άλλου πριν επιστρέψουν στις αντίστοιχες κατοικίες τους για να απολαύσουν τον δικό τους χώρο. «Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν λέμε για την ασυνήθιστη κατάσταση της ζωής μας κινούνται πολύ γρήγορα από την έκπληξη στην περιέργεια και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και σε έναν μικρό φθόνο», δήλωσε η συγγραφέας.

Η συγγραφέας είπε ότι η διαδρομή 38 λεπτών από το σπίτι της στο σπίτι του άντρα της σημαίνει ότι δεν θεωρούν δεδομένη ο ένας την παρέα του άλλου, μεταδίδει η New York Post.

«Είμαστε μαζί σχεδόν έξι χρόνια τώρα και παρόλα αυτά ένα απλό καθημερινό βράδυ εξακολουθεί να μοιάζει με ραντεβού», είπε η Turetsky.

Ενώ ο Μπαχ ψάχνει τώρα για μια κατοικία λίγο πιο κοντά στην κατοικία της συζύγου του στο Μπρούκλιν για να μειώσει τον χρόνο του ταξιδιού, το ζευγάρι δεν σχεδιάζει να ζήσει μόνιμα μαζί ενώ πλησιάζει η δεύτερη επέτειος του γάμου τους.

«Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος διαβίωσης είναι το μυστικό της ευτυχίας μας», είπε η Turetsky. «Έχει γίνει κλισέ ότι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι τα ξεχωριστά μπάνια. Έχουμε εγκατασταθεί σε ξεχωριστούς δήμους» σημείωσε και πρόσθεσε. «Δεν περίμενα να μοιάζει έτσι ο γάμος» είπε και συμπλήρωσε πως έτσι«Είναι πολύ καλύτερα».