Αυτή είναι η στιγμή που ένα ζευγάρι που καθόταν σε ένα τραπέζι έξω από ένα ιταλικό εστιατόριο γλίτωσε από τύχη, όταν ένας οδηγός παραλίγο να πέσει πάνω τους. Δραματικά πλάνα δείχνουν έναν άνδρα και μια γυναίκα να συζητούν κατά τη διάρκεια ενός γεύματος σε ιταλικό εστιατόριο του Λίβερπουλ, όταν ένα λευκό σπορ αυτοκίνητο Audi πέφτει πάνω στο τραπέζι τους.

Η οδηγός, η 53χρονη ντόπια Tracey Ellis, κατηγορείται για απρόσεκτη οδήγηση και μη παροχή δείγματος για αλκοτέστ, σύμφωνα με το dailymail.co.uk. Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει το αυτοκίνητο να τρέχει στο δρόμο, πριν πέσει πάνω στις εξωτερικές καρέκλες και τα τραπέζια, αποφεύγοντας οριακά να χτυπήσει απευθείας το ζευγάρι.

Όλα τα άλλα τραπέζια ήταν άδεια, αλλά όταν το Audi χτύπησε το φυτό δίπλα στο τραπέζι του ζευγαριού, ο άνδρας εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά του στο πεζοδρόμιο. Το όχημα έφτασε ελάχιστα εκατοστά από το να τον χτυπήσει, αλλά ο ίδιος ήταν σε θέση να σηκωθεί αμέσως μετά την πτώση του από το κάθισμά του.

Στη συνέχεια, άνθρωποι από το προσωπικό του μαγαζιού και πελάτες, βγαίνουν από το εστιατόριο αφού άκουσε τον θόρυβο και ελέγχει το ζευγάρι και τον οδηγό. Αφού βγαίνει για να δει την καταστροφή που προκάλεσε, η γυναίκα επιστρέφει στο αυτοκίνητό της, αλλά στη συνέχεια βγαίνει ξανά.

Στη συνέχεια, φαίνεται να περπατά προς το εστιατόριο ακολουθούμενη από ένα μέλος του προσωπικού, καθώς το βίντεο τελειώνει. Ένα μέλος του προσωπικού δήλωσε ότι η γυναίκα χτύπησε όλα τα τραπέζια, αλλά πρόσθεσε πως «τουλάχιστον κανείς δεν τραυματίστηκε, συμπεριλαμβανομένου του ζευγαριού που καθόταν σε ένα από τα τραπέζια».