Μια γυναίκα οδήγησε στα δικαστήρια τον πρώην σύντροφο της, γιατί εκείνος δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους, καθώς έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της για να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, η 26χρονη Karolina Smith γνώρισε τον 37χρονο Ben Rothon στο χώρο εργασίας της τον Νοέμβριο του 2017. Ξεκίνησαν να μιλάνε μέσω email και εκείνη τον «λυπήθηκε», όταν έμαθε πως πρόσφατα είχε χωρίσει. Έτσι, ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού και τον Μάρτιο του 2018 έγιναν ζευγάρι.

Εντούτοις, εκείνος ξεκίνησε αμέσως τις σκηνές ζηλοτυπίας και την κατηγορούσε συνέχεια ότι έκανε σεξ με συναδέλφους της. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να βάλει κοριό στο αμάξι της, ώστε να γνωρίζει κάθε κίνηση της.

Τον Φεβρουάριο του 2019 λοιπόν, η Karolina χώρισε τον Ben, επειδή δεν άντεχε άλλο την συμπεριφορά του. Τότε, εκείνος δημιούργησε στο Instagram έναν ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα της και έστειλε αιτήματα φιλίας σε όλα τα μέλη της οικογένειας της.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να δημοσιοποιεί γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της, ενώ στις λεζάντες έγραψε την λέξη «πόρνη».

Έτσι, ο 37χρονος συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2019 και στις 26 Νοεμβρίου του ίδιου έτους καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 μηνών, ενώ αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Νοεμβρίου 2021.