Τραγωδία σημειώθηκε στη Βρετανία όταν σκύλος κατασπάραξε ένα κοριτσάκι 4 χρονών, στον κήπο της οικίας του μπροστά στη μητέρα του! Γείτονες απέτισαν φόρο τιμής στο παιδί το οποίο κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου από τον σκύλο της οικογένειας στο σπίτι του στην πόλη Μίλτον Κέινς, 80 χιλ. μακριά από το Λονδίνο. Η μικρή Alice Stones κατακρεουργήθηκε από το ζώο στο Broadlands, Netherfield χθες το βράδυ.

Ένοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι, όπου ακινητοποίησαν το σκυλί και το σκότωσαν. Η αστυνομία του Thames Valley δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις καθώς η υπόθεση ερευνάται. Ντόπιοι άφησαν λουλούδια έξω από το σπίτι σήμερα το πρωί, ενώ άλλοι περιέγραψαν τις «απελπισμένες κραυγές» της μητέρας όταν ο σκύλος κατασπάραζε το παιδί της.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψαν οι γείτονες, η οικογένεια αγόρασε στο σκυλί πριν από περίπου 1,5 μήνα. «Άκουσα “Είναι νεκρή! Είναι νεκρή”», είπε ένας γείτονας. «Οι λέξεις θα ηχούν στα αυτιά μου για πάντα. Ήταν ένας εφιάλτης. Είμαι συντετριμμένος. Θα με στοιχειώνουν» ανέφερε κάποιος άλλος για την τραγωδία. Η αστυνομία λέει ότι κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε. Ένας αστυνομικός φέρεται να προειδοποίησε: «Αν αυτό το σκυλί βγει έξω, κάποιος θα πάθει κακό», μεταδίδει η Daily Mail.

Οι αστυνομικοί παραμένουν σήμερα στο σημείο καθώς συνεχίζεται η έρευνά τους για το φρικιαστικό περιστατικό ενώ δίπλα στην οικογένεια βρίσκονται ψυχολόγοι.