Ένα ζευγάρι από τη Νότια Αμερική κατέχει πλέον παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, καθώς έχει κάνει περισσότερες από 98 τροποποιήσεις σώματος. Και οι δύο έχουν κάνει piercings, εμφυτεύματα σώματος και άλλες τροποποιήσεις, σύμφωνα με το Guinness World Records.

Ο Victor Hugo, από την Ουρουγουάη, και η Gabriela Peralta από την Αργεντινή, είχαν ήδη κερδίσει έναν τίτλο για τις περισσότερες τροποποιήσεις σώματος (παντρεμένο ζευγάρι), μετρώντας 84 το 2014.

Έκτοτε, το ρεκόρ αυτό έχει επιβεβαιωθεί και έχουν κάνει περισσότερα τατουάζ και τροποποιήσεις στα σώματά τους.

Και οι δύο μαζί έχουν 50 piercings, 14 εμφυτεύματα σώματος, πέντε οδοντικά εμφυτεύματα και άλλα πολλά. Και οι δύο έχουν κάνει τατουάζ μέχρι και στα μάτια.

Λόγω της εμφάνισης, το ζευγάρι έχει χαρακτηριστεί ως «χερουβείμ από την κόλαση».

Το τολμηρό ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο εδώ και 14 χρόνια, γνωρίστηκε σε μια εκδήλωση με μηχανές πριν από 24 χρόνια και ήταν το κοινό τους πάθος αυτό που τους ένωσε.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Από εκείνη τη στιγμή ήξεραν ότι θα μοιράζονταν το υπόλοιπο της ζωής τους, ακολουθώντας το πάθος τους για τα εμφυτεύματα και τις τροποποιήσεις σώματος, μερικές από τις οποίες, όπως παραδέχονται, είναι πολύ επώδυνες, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Guinness World Records.

«Για το ζευγάρι, οι τροποποιήσεις σώματος είναι το μεγαλύτερο σύμβολο καλλιτεχνικής έκφρασης και ελευθερίας. Δεν φοβούνται να είναι διαφορετικοί και αισθάνονται υπερήφανοι για τις πεποιθήσεις και τις προοπτικές τους για τη ζωή», σημειώνει η ιστοσελίδα.

Το ζευγάρι πιστεύει ότι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου είναι η κοινή αγάπη για την τέχνη, τις τροποποιήσεις, τα τατουάζ και, πάνω απ’ όλα, η αγάπη, η δέσμευση και ο σεβασμός του ενός για τον άλλον.