Πολλές παράξενες έρευνες χρηματοδοτούν πανεπιστήμια στη Βρετανία, με έρευνα της Sun να εντοπίζει μελέτες από πορνό και βιντεοπαιχνίδια, μέχρι OnlyFans και τη σεξουαλικότητα των νάνων από τα βιβλία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Τα πανεπιστήμια, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, διαθέτουν το ποσό των 4 εκατ. ευρώ μέρος του οποίου μπορεί να προέλθει και από τους φορολογούμενους.

Ένας Άγγλος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ εξετάζει πώς απεικονίζεται η σεξουαλικότητα των νάνων στα βιβλία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ένας άλλος στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, εξετάζει τον αντίκτυπο του Brexit στο LGBT σεξ.

Οι φορολογούμενοι χρηματοδοτούν εν μέρει έρευνα για τις σεξουαλικές εμπειρίες γυναικών που μόλις έκαναν παιδιά, ασθενών με άνοια και ομοφυλόφιλων Ιαπώνων ανδρών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας φοιτητής του Κέιμπριτζ κάνει μια βαθιά βουτιά στα ρομπότ του σεξ.

Η χρηματοδότηση για τις μελέτες παρέχεται από την Έρευνα και Καινοτομία του Ηνωμένου Βασιλείου μια μη κυβερνητική οργάνωση που λαμβάνει 8 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως από το Υπουργείο Επιχειρήσεων.

Ο βουλευτής των Τόρις Neil O’Brien είπε στη Sun: «Υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη σημαντικά πράγματα που πρέπει να γίνουν από τα ερευνητικά ταμεία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πετάμε τα λιγοστά κεφάλαια στον βάλτο για τέτοιου είδους πράγματα».