Η εμπειρία στα δοκιμαστήρια ρούχων είναι αμφίρροπη για τον περισσότερο κόσμο, καθώς είτε θα μπει γρήγορα και θα φύγει αγοράζοντας το ρούχο που θέλει, είτε θα καθίσει με τις ώρες, παρατηρώντας τις «ατέλειες» για να δει τι θα πάρει. Παρόλα αυτά, μια influencer από τη Βρετανία έζησε μια από τις χειρότερες εμπειρίες, καθώς μπήκε στο «χειρότερο δοκιμαστήριο» το οποίο την οδήγησε σε βαθμό να βάλει τα κλάματα.

Μάλιστα, ο κόσμος στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, όπου δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη influencer πήρε το μέρος της και ανέφεραν ότι «θα μας κατέστρεφε την αυτοπεποίθηση ένα μέρος σαν αυτό».

Σύμφωνα με την the-sun.com, πρόκειται για την influencer ομορφιάς Georgie Clark, η οποία μοιράστηκε σχετικές selfie στο Instagram, όπου περιέγραψε την ιστορία της.

Ένα δωμάτιο που αλλάζει τα συναισθήματα…

Η Georgie Clark δεν αποκάλυψε το κατάστημα που επισκέφθηκε, όμως φαίνεται να είναι αρκετά γνωστό, καθώς στα σχόλια της ανάρτησης της, πολλοί χρήστες αναφέρθηκαν σε δυσάρεστες εμπειρίες που είχαν στο ίδιο μέρος.

Σύμφωνα με την Clark, ο φωτισμός ήταν ιδιαίτερα χάλια, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μειώνει την αυτοπεποίθηση της, αλλά και να δείχνει άσχημα τα ρούχα πάνω της.

«Καλώς ήρθατε σε μια σειρά από τον πιο μη κολακευτικό και κακοφτιαγμένο φωτισμό δοκιμαστηρίων ρούχων που έχω δει στη ζωή μου. Μπορεί κανείς να μαντέψει το κατάστημα;», έγραψε στην ανάρτηση και πρόσθεσε «η πραγματικότητα αυτής της κατάστασης είναι… είναι τόσο δύσκολο να μη βλέπεις τον εαυτό σου σε όλους αυτούς τους κακοφωτισμένους καθρέπτες και να αναρωτιέσαι αν ζεις στη κόλαση; Δεν είστε μόνοι σας σε αυτό, το υπόσχομαι».

Η influencer Georgie Clark

«Η παλιά εκδοχή μου θα στεναχωριόταν αν έβλεπα τον εαυτό μου έτσι… στην πραγματικότητα η εικόνα μου, θα μου είχε χαλάσει τη μέρα και μάλλον θα είχα πάει σπίτι και θα μιλούσα αρνητικά για τον εαυτό μου τον επόμενο μήνα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, σημείωσε στην ανάρτηση που έκανε ότι «η τωρινή εκδοχή του εαυτού μου με αποδέχεται και με αγαπάει, οπότε δεν μπορώ να δεχτώ ένα δοκιμαστήριο ρούχων να αλλάξει τα συναισθήματα του για τον εαυτό μου. Είναι τρομερά άσχημα (σ.σ. Τα φώτα του δοκιμαστηρίου), αλλά δεν θα κάνουν άσχημο το σώμα μου. Το σώμα μου είναι υπέροχο».

Κύμα συμπαράστασης στα social media

Μόλις η Georgie Clark έκανε την ανάρτηση, δέχτηκε ένα κύμα συμπαράστασης στα social media, καθώς αρκετοί ανέφεραν ότι είχαν παρόμοια δυσάρεστη εμπειρία και μάλιστα ορισμένοι στο ίδιο μαγαζί.

Επίσης, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι ο χαμηλός φωτισμός στα δοκιμαστήρια ρούχων σε συνδυασμό με τον λίγο χώρο, συνήθως λειτουργούν αποτρεπτικά για την αγορά περισσότερων ρούχων, καθώς χαλάει την διάθεση του πελάτη, ειδικά εάν κάτι δεν φαίνεται ωραίο πάνω του.

«Ειλικρινά νόμιζα ότι ήμουν μόνο εγώ. Κάθε φορά που μπαίνω στα δοκιμαστήρια, νιώθω τόσο απαίσια με τον εαυτό μου», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε πως «συχνά αναρωτιέμαι ποιος πίστευε ότι είναι καλή ιδέα να σχεδιάσει αυτά τα αποδυτήρια με στόχο να μας κάνει να νιώθουμε σκ…».

«Νομίζω ότι αν κάθε κατάστημα ρούχων είχε πιο ζεστό φωτισμό στα δοκιμαστήρια του, πιθανότατα θα πουλούσε περισσότερα γιατί οι άνθρωποι θα ένιωθαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!», σημειώσε κάποιος άλλο και έναν χρήση να προσθέτει ότι «πάντα βγαίνω από τα δοκιμαστήρια τρελαμένος με τον εαυτό μου! Είναι γελοίο».