Το να πάρει κάποιος διαζύγιο δεν είναι ποτέ μία εύκολη απόφαση. Αν ωστόσο ένα ζευγάρι επιλέξει αυτόν τον δρόμο τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί πάρα πολύ. Αλλά μπορούμε να πούμε με μια σχετική ασφάλεια ότι όλα τα παντρεμένα ζευγάρια θέλουν να το αποφύγουν. Τουλάχιστον στην αρχή…

Ένα άτομο που βοηθά τις γυναίκες να γνωρίσουν το σωστό άτομο (και να αποφύγουν τα λάθος) είναι η δικηγόρος διαζυγίων και χρήστης του TikTok @jettiegirl28.

Σε ένα νέο βίντεο η νομικός εκθέτει τις διαπιστώσεις της από την καριέρα της στον κλάδο, συμβουλεύοντας τις γυναίκες για τα πέντε επαγγέλματα που προτιμούν οι άνδρες και στα οποία έχει παρατηρήσει τις πιο ναρκισσιστικές τάσεις και προσπάθειες να ελέγξουν τον ή την σύντροφό τους κατά τη διάρκεια των υποθέσεων στις οποίες έχει εμπλακεί.

Τα 5 κορυφαία επαγγέλματα ανδρών που οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν να παντρεύονται

Το κλιπ που διευκρινίζει τα «πέντε κορυφαία επαγγέλματα ανδρών που οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν να παντρεύονται» έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια από τότε που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Αν και η ίδια είπε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για σκληρό και σταθερό κανόνα, ήταν παράξενο πόσες φορές είχε συναντήσει υποθέσεις με άνδρες που εμπλέκονταν σε αυτά τα επαγγέλματα.

«Αυτό που έχω παρατηρήσει σε αυτά τα επαγγέλματα είναι ότι τείνουν να είναι πιο ναρκισσιστές. Τείνουν να είναι πιο χειριστικοί, και όταν σας πω τα επαγγέλματα θα καταλάβετε γιατί. Τείνουν να είναι πολύ πιο δύσκολοι στην αντιμετώπιση ενός διαζυγίου…» πρόσθεσε.

Απαριθμώντας τα επαγγέλματα, έγραψε:

  • Πυροσβέστες
  • Αστυνομικοί,
  • Στρατιωτικοί,
  • Χειρούργοι
  • Πιλότοι

Και η εξήγηση

Πυροσβέστης και αστυνομικος

Εξήγησε τις επιλογές της προσθέτοντας: «Αν είσαι αστυνομικός κυκλοφορείς με εξουσία. Αν είσαι χειρουργός, κυκλοφορείς στο νοσοκομείο και όλοι σε θαυμάζουν, είσαι επικεφαλής, όλοι σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Μετά έρχεσαι σπίτι και ξαφνικά κάποιος σου ζητάει να βγάλεις τα σκουπίδια. Νομίζω ότι αυτή είναι μια δύσκολη μετάβαση. Ειδικά για τους πιλότους. Αν κοιτάξετε τους πιλότους και περάσετε στην [πολεμική] αεροπορία, στο στρατό… έχουν τον έλεγχο των ζωών 150-200 ανθρώπων κάθε φορά».

«Τους αντιμετωπίζουν με τρομερό σεβασμό και έχουν μεγάλη ευθύνη και τείνουν να είναι πολύ ναρκισσιστές και πολύ ελεγκτικοί», συνέχισε.

Τόνισε ωστόσο ότι υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις στον κανόνα και ότι οι εμπειρίες της δεν επηρεάζουν το μέλλον οποιασδήποτε υπάρχουσας ευτυχισμένης σχέσης.