Μία ομάδα δυτών που έχει ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube πήραν το ρόλο της Αγγελικής Νικολούλη και κατάφεραν να λύσουν την υπόθεση εξαφάνισης μιας γυναίκας στην Φλόριντα των ΗΠΑ και να δώσουν έτσι ένα τέλος στο δράμα της οικογένειας η οποία επιτέλους θα μπορέσει να έχει ένα «κλείσιμο». Οι YouTubers ανακάλυψαν το αυτοκίνητο της αγνοούμενης γυναίκας βυθισμένο σε λίμνη της περιοχής με το πτώμα της μέσα.

Η ομάδα δυτών από το δημοφιλές κανάλι «Aventures with Purpose», κατάφερε να λύσει την υπόθεση αφού ανακάλυψε το αυτοκίνητο της Margaret ‘Jan’ Shupe Smith στον πάτο της λίμνης. Η οικογένεια της γυναίκας είχε μιλήσει με τους YouTubers καθώς η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο.

Η Margaret εθεάθη για τελευταία φορά στις 2 Απριλίου του 2021 στο Lakeland της Φλόριντα και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.

Οι έρευνες σε νέα τοποθεσία και το εύρημα στον πάτο της λίμνης

Παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε μια αποστολή 45 ημερών στις νότιες πολιτείες οι δύτες δέχτηκαν να βοηθήσουν την οικογένεια. Οι έρευνες ξεκίνησαν την 1η Φεβρουαρίου 2022, με την ομάδα να ψάχνει σε άλλη λίμνη χωρίς επιτυχία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην περιοχή Southgate Publix, όπου η Margaret εθεάθη για τελευταία φορά να ψωνίζει.

Με ανάρτηση στο Facebook, η ομάδα του «Adventures with Purpose» αναφέρθηκε στην υπόθεση και εξήγησε πώς η αστυνομία μοιράστηκε «νέες ενδείξεις», οι οποίες ανέφεραν πως η Margaret ενεπλάκη σε ένα ατύχημα στις 2 Απριλίου, περίπου 30 λεπτά μετά την αναχώρησή της από το Southgate Publix.

Today AWP found a Green 2012 Kia Soul driven by 59-year-old Jan Shupe who was last seen April 02, 2021, in Lakeland,…

Posted by Adventures With Purpose on Wednesday, February 2, 2022

Το όχημα εντοπίστηκε σε βάθος 2 μέτρων σε μια απόσταση περίπου 50 λεπτών από την ακτή. «Δεν χρειαζόταν εξοπλισμός κατάδυσης. Ένας από την ομάδα έβαλε την μάσκα του και έκανε ελεύθερη κατάδυση. Λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι στο σημείο υπήρχε ένα πράσινο Kia Soul του 2012», ανέφεραν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης εντοπισμού της γυναίκας.

Οι δύτες δέχθηκαν να βοηθήσουν

Λίγο αργότερα έφτασαν ερευνητές, εγκληματολόγοι προκειμένου να ερευνήσουν το αυτοκίνητο. Μόλις ανασύρθηκε από τη λίμνη εντοπίστηκε μέσα σε αυτό το πτώμα της άτυχης γυναίκας.