Ο Kid Rock έβγαλε νέο τραγούδι στο οποίο επιτίθεται στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, αλλά και στον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι. Ήδη, δε, το «We The People» έχει γίνει ύμνος για τους συντηρητικούς.

Στο ρεφρέν του τραγουδιού περιέχεται το meme που χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές των Ρεπουμπλικανών για να χλευάσουν τον Τζο Μπάιντεν, «Let’s Go Brandon». «Εμείς ο κόσμος έχουμε το δικαίωμα να φωνάξουμε να πας να γ…», λέει ο διάσημος μουσικός στους ακροατές του, ενώ αργότερα τραγουδάει: «Φόρα τη μάσκα σου. Πάρε τα χάπια σου. Τώρα μια ολόκληρη γενιά είναι ψυχικά άρρωστη». «Φίλε, γ… τον Φάουτσι», ακούγεται επίσης να λέει.

Ο Kid Rock ένας από τους ένθερμους υποστηρικές του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λέει: «Ο κορονοϊός είναι κοντά, έρχεται στην πόλη, πρέπει να δράσουμε γρήγορα, κλείσε τα σύνορα. Το κάνει ο Τζο Μπάιντεν και τα ΜΜΕ τον υποστηρίζουν, το κάνει ο Μεγάλος Ντον (σ.σ. ο Ντόναλντ Τραμπ) και τον λένε ρατσιστή».

Σε πρόσφατο μήνυμά του στα social media για να προωθήσει το «We The People», ανέφερε πως πηγή έμπνευσης για το τραγούδι του «είναι η τρέλα που επικρατεί σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια και η πολιτική, η πόλωση, η κοινωνική δικαιοσύνη…» και πρόσθεσε ότι «ξέρετε πως είμαι υποστηρικτής του Τραμπ και κάθε μέρα τα ΜΜΕ μου επιτίθενται. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να με “χτυπούν”, αλλά θα απαντήσω και θα “χτυπήσω” κι εγώ σκληρά».

Παρά τους επιθετικούς στίχους και την προσβλητική γλώσσα που χρησιμοποιεί κατά του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αλλά και του Δρ. Άντονι Φάουτσι, ο Kid Rock κλείνει το τραγούδι του καλώντας τους διχασμένους Αμερικανούς να ενωθούν για το καλό της χώρας. «Πρέπει να παλέψουμε για το δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι. Όλων το αίμα είναι κόκκινο αδερφέ, άκουσέ με. Είναι ώρα για αγάπη και ενότητα».