Τα πολυάριθμα πάρτι σε ενοικιαζόμενες κατοικίες μέσω διαδικτύου βρίσκονται στο στόχαστρο σε κάθε χώρα που αποτελεί ελκυστικό τουριστικό προορισμό και φυσικά η Ισπανία και η Βαρκελώνη δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο, αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί του προαστίου Λισά ντ’ Αμούντ ξέφευγε ακόμη κι από τα όρια της φαντασίας τους.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo», ένα γκρουπ Αμερικανών τουριστών νοίκιασε ένα κτίριο στην περιοχή και διοργάνωσε ένα όργιο με τουλάχιστον 70 άτομα, προκειμένου να υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο το 2022. Μάλιστα, οι διοργανωτές είχαν πληρώσει και ιερόδουλες για τη διασκέδαση τους. Τα πρόστιμα που έπεσαν γιατί δεν τηρούνταν οι προφυλάξεις κατά της μετάδοσης του κορονοϊού ήταν τσουχτερά.

Τους βρήκαν κατά λάθος

Ωστόσο, το πάρτι είχε ξεφύγει της προσοχής των αστυνομικών παρά τη φασαρία που γινόταν. Βλέπετε το μέρος είχε επιλεχθεί στρατηγικά και ήταν απομακρυσμένο από πυκνά κατοικημένη περιοχή, αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ. Μάλλον δεν θα τους έβρισκαν αν δεν έκαναν λάθος δύο προσκεκλημένοι κι αν ένας ηλικιωμένος δεν φοβόταν αρκετά ώστε να καλέσει την Αστυνομία.

Οι δύο προσκεκλημένοι, λοιπόν, βρέθηκαν σε λάθος μέρος της περιοχής και άρχισαν να χτυπούν το λάθος κουδούνι. Προσπάθησαν κιόλας να παραβιάσουν την πόρτα. Ένας άνδρας τους είδε και κάλεσε την Αστυνομία. Γρήγορα κατέφθασε περιπολικό κι άρχισε τις ερωτήσεις. Οι δύο άνδρες εξήγησαν πως πήγαιναν σε πάρτι σε κτίριο. Αυτό από μόνο του κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών και τους ακολούθησαν για να δουν πόσοι βρίσκονταν στο πάρτι. Τελικά με το που άνοιξε η πόρτα αντίκρισαν το όργιο.

Οι διοργανωτές εξήγησαν πως κατά την άποψή τους δεν έκαναν κάτι παράνομο μιας και ήταν πάρτι σε κτίριο. Επιπλέον, ενημερώθηκε η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, η οποία παραδέχθηκε πως ήξερε ακριβώς για ποιον λόγο το είχαν νοικιάσει οι Αμερικανοί τουρίστες.