Αν θέλεις να κάνεις «βρώμικα» πράγματα, αλλά ταυτόχρονο να παραμείνεις καθαρός, τότε δοκίμασε το σεξ στο ντους. Είναι μάλλον η καλύτερη λύση για εσένα, αλλά για τους περισσότερους ακούγεται καλό στη θεωρία, αλλά στην πράξη είναι μάλλον εξουθενωτικό.

Όπως σημειώνει πολύ εύστοχα και το Elite Daily, «προσπάθησε» να έχεις οργασμό, με σαπουνάδες στα μάτια σου…». Το πόρταλ, ζήτησε τη γνώμη μερικών νεαρών για το καυτό αυτό θέμα, στο πλαίσιο της σειράς «Generation whY». Με χιουμοριστική διάθεση, η συγκεκριμένη σειρά φιλοξενεί σύγχρονα θέματα, αναλύει τις τρέχουσες τάσεις και δραστηριότητες πάντα με μια δόση χιούμορ.

«Δεν ξέρω κάποιον που να μην έχει κάνει σεξ στο μπάνιο», λέει η εντυπωσιακή μελαχρινή. «Έχω κάνει σεξ στο μπάνιο και είναι αλλόκοτο», σημειώνει ο δεύτερος.

Δείτε μερικές ακόμα ατάκες-και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«Μερικές φορές μου αρέσει, μερικές φορές το μισώ. Εξαρτάται με ποιον εισαι».

«Μου αρέσει: είναι σεξ… Αρχικά πρέπει να είσαι πολύ καθαρός, έχει και τα καλά του: πλένεις το στήθος…».

«Κατηγορώ την βιομηχανία του πορνό. Σου δίνουν τις πιο εξωπραγματικές προσδοκίες».

«Το χειρότερο με το σεξ στο ντους, είναι ότι βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Μπορεί να πέσεις και να χτυπήσεις το κεφάλι σου».

«Το σεξ είναι κουραστικό. Μου λέτε ότι πρέπει να στέκομαι και να προσπαθώ να μη πνιγώ; Όχι ευχαριστώ».

«Ο χώρος είναι μικρός, με δυσκολία μπορείς να σκύψεις. Είναι πιο εύκολο για έναν άντρα».

«Ο χώρος είναι περιορισμένος. Δεν έχεις την ελευθερία να κάνεις πράγματα, όπως το 69. Μη κάνεις ακροβατικά… μπορεί να καταλήξεις με διάσειση».