Χειροκροτήματα και κραυγές ενθουσιασμού ακούγονται σε ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μπατούμι της Γεωργίας. Είναι οι στιγμές που ένα αγόρι ανασύρεται ζωντανό από τα συντρίμμια, τα οποία καταπλάκωσαν ανθρώπους.

Σε ένα άλλο βίντεο που αναρτήθηκε online φαίνεται μια ομάδα ανθρώπων να σηκώνει μια τσιμεντένια πλάκα, προτού ανασύρει ζωντανό το μικρό παιδί.

Άλλες εικόνες δείχνουν μια γυναίκα να διασώζεται με τη βοήθεια γερανού.

Γυναίκα διασώζεται στη Γεωργία μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας

Η πολυκατοικία των πέντε ορόφων κατέρρευσε το πρωί της Παρασκευής, με τους πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο.

Οι αρχικές πληροφορίες των ΜΜΕ ανέφεραν ότι ένας άγνωστος αριθμός ανθρώπων πιστεύεται ότι έχει εγκλωβιστεί κάτω από τα χαλάσματα, ανάμεσά τους και παιδιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία για την αιτία της κατάρρευσης, αλλά κάποια παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί στο πρόσφατο παρελθόν, με αρκετές οικογένειες να απομακρύνονται από τα σπίτια τους, αναφέρει το RT.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.