Ένα πενταώροφο κτήριο διαμερισμάτων κατέρρευσε στο Μπατούμι της Γεωργίας, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια, ανάμεσά τους και παιδιά.

Όπως αναφέρει το Rt, τα σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στο σημείο, με τον αριθμό των τραυματιών και τον παγιδευμένων να παραμένει, αυτή τη στιγμή, αδιευκρίνιστο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν απώλειες ή ποια ήταν η αιτία της κατάρρευσης του τμήματος του κτιρίου.

Και τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν εικόνες από το κτίριο το οποίο έχει τουλάχιστον πέντε ορόφους στις οποίες φαινόταν ένα τμήμα στο μέσον του να έχει καταρρεύσει και μέλη σωστικών συνεργείων να ψάχνουν στα συντρίμμια και να χρησιμοποιούν μια σκάλα για να απομακρύνουν τον κόσμο από κοντινά διαμερίσματα.

Παράλληλα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, μεταξύ των οποίων ένα παιδί. Ορισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκεί κοντά έχουν καλυφθεί σχεδόν τελείως από συντρίμμια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.