Το sexiness και η άνεση δεν είναι δύο όροι που απαραίτητα συνδυάζονται στη μόδα. Και αυτό το κατάλαβε μία σταρ του TikTok όταν παρήγγειλε ένα «έξτρα αποκαλυπτικό» μαγιό από γνωστή εταιρεία ένδυσης. Το «ολόσωμο» μαγιό ήταν τόσο διάφανο που σχεδόν… έλαμψαν τα πάντα.

Η γνωστή TikToker, Σαμ Ράμσντελ, φημισμένη για το «μεγαλύτερο στόμα του κόσμου», μοιράστηκε το αστείο βίντεο με τους followers της σχολιάζοντας πώς «αυτό δεν είναι εντάξει».

H πρώτη φορά που αντίκρισε το μαγιό ήταν όταν είδε μια διαφήμιση από την εταιρεία στην οποία ένα μοντέλο έβγαλε μια selfie παρουσιάζοντας με το ολόσωμο ρούχο.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει αυτό το πράγμα στον κόλπο μου» – Το βίντεο με τα 2 εκ. views

Σχολιάζοντας την περίεργη και κοπή του ρούχου, η Σαμ λέει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσω τον κόλπο μου σε αυτό το πράγμα. Δεν έχει χείλη!»

Ο ανοιχτός σχεδιασμός στο πλάι αφήνει ίσα ίσα αρκετό ύφασμα για να καλύψει τα απαραίτητα του μοντέλου.

«Αυτό είναι αυτοκτονικό. Αυτή είναι μια πραγματική αιώρα κόλπου» σχολίασε η TikToker

Όταν ψάχνει τον σύντροφό της για να δει την αντίδρασή του, αποφασίζει να βγάλει το μπικίνι και λέει «Μέρος του αιδοίου ήταν τελείως έξω».

Ο Τζέιμς αποσπάται αμέσως από τη στολή της και σταματά να κοιτάζει το τηλέφωνό του, μένει άφωνος ενώ Ράμσντελ ακούγεται να του δίνει φιλιά.