Ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών από την Βρετανία αναγκάστηκε να απέχει από τα «βασικά ένστικτα» του καθώς τραυμάτισε το μόριο του κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, μια περίπτωση που αποδείχθηκε μοναδική στα ιατρικά χρονικά. Ο άτυχος εραστής είδε το πέος του να… διπλώνει ενώ η παρτενέρ του βρισκόταν από πάνω του όπως γράφει η New York Post .

Πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση κατάγματος πέους που ήταν σε όρθια στάση και δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal. Σύμφωνα με την ιατρική αναφορά, το πέος του άνδρα κυριολεκτικά «τσάκισε» σαν καλαμάκι λόγω κακού συγχρονισμού με την σύντροφο του.

Μάλιστα το «θύμα» δεν κατάλαβε ότι κάτι… έσπασε αλλά άκουσε ένα κρακ και σταδιακά έπεσε η στύση του. Πάντως πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό γιατί οι χειρουργοί κατάφεραν να αποκαταστήσουν χωρίς επιπλοκές την λειτουργία του μορίου του και μετά από έξι μήνες ήταν και πάλι έτοιμος.

Να σημειωθεί ότι και το 2019 ένας 48χρονος Βρετανός ενώ έκανε έρωτα με την κοπέλα του, γλίστρησε και άκουσε το μόριο του να σπάει. Με αφόρητο πόνο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, για αποκατάσταση σπασμένου πέους και σχισμένης ουρήθρας. Την άλλη μέρα πήρε εξιτήριο, αν και μετά βίας στεκόταν στα πόδια του. Οι γιατροί του συνέστησαν να μην κάνει σεξ για έναν μήνα.