Μια πρώην καθηγήτρια σε λύκειο του Χιούστον στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν 16χρονο μαθητή.

Η Katrina Maxwell φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία ότι σε δύο περιπτώσεις έκανε σεξ με τον μαθητή ενώ εκείνη δίδασκε στο λύκειο C.E. King, όπως προκύπτει από ένα νέο δικαστικό έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Click2Houston.

Η σχέση ανάμεσα στην καθηγήτρια και το ανήλικο αγόρι έγινε για πρώτη φορά αντιληππτή από κάποιον εργαζόμενο στην περιφέρεια όπου βρίσκεται το σχολείο, σύμφωνα με μια αναφορά.

Ο εργαζόμενος ανέφερε ένα περιστατικό, στο οποίο η καθηγήτρια φέρεται να πέταξε ένα ψαλίδι στο κεφάλι του μαθητή επειδή εκείνος καθόταν δίπλα στην κοπέλα του.

Η Maxwell φέρεται να παραδέχτηκε στους ερευνητές ότι η ίδια και ο μαθητής είχαν κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της. Ο μαθητής, από την πλευρά του, είπε στην αστυνομία ότι το ζευγάρι είχε κάνει σεξ αρκετές φορές την περίοδο μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.

Μια ξεχωριστή έρευνα έγινε και από τις εκπαιδευτικές αρχές της περιφέρειας με αποτέλεσμα η Maxwell να απολυθεί από τη δουλειά της.

«Η περιφέρεια διενήργησε μια εξονυχιστική έρευνα και μετά την ολοκλήρωσή της διαπιστώσαμε ότι αυτές οι αναφορές ήταν τεκμηριωμένες», σημείωσαν σε μια δήλωση για την υπόθεση.

«Λυπούμαστε βαθιά που έχει συμβεί αυτό και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τις δυνάμεις επιβολής του νόμου για να διασφαλιστεί ότι η κ. Maxwell θα διωχθεί», συμπληρώνεται στη δήλωση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.