Ένας άντρας συνελήφθη στο Λας Βέγκας, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του δύο ετών γιου της συντρόφου. Το αγοράκι είχε εξαφανιστεί για σχεδόν μία εβδομάδα.

Ο 27χρονος Terrell Rhodes οδηγήθηκε στη φυλακή την περασμένη Τρίτη, με κατηγορίες σε βάρος του για τη δολοφονία του μικρού Amari Nicholson.

Ο Rhodes αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος και με κατηγορίες που σχετίζονται με την αρπαγή όπλου από αστυνομικό κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ένα επεισόδιο που έληξε χωρίς να σημειωθούν πυροβολισμοί.

Στη διάρκεια της πρώτης εμφάνισής του στο δικαστήριο την Τετάρτη, οι εισαγγελείς είπαν ότι υπήρχαν στοιχεία ότι ο άντρας χτύπησε το παιδί πολλές φορές. Η αστυνομία βρήκε αίμα στον τοίχο και στα λερωμένα ρούχα του παιδιού.

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων στο Facebook με φίλη – σύμφωνα με μια εικόνα που κυκλοφορεί στα social media – η γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα του αγοριού έγραψε: «έδειρε το μωρό μου μέχρι θανάτου επειδή ούρησε στο παντελόνι του».

Ένας δικαστής ζήτησε ο άντρας να κρατηθεί χωρίς να του επιτραπεί να βγει με εγγύηση. Αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης στις 17 Μαΐου.

Παραμένει άγνωστο αν η αστυνομία έχει εντοπίσει τη σορό του παιδιού και μέχρι την Τετάρτη δεν είχαν γίνει σχετικές ανακοινώσεις.

Στις 5 Μαΐου η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνιση του αγοριού από ένα ξενοδοχείο. Το παιδί ήταν στη φροντίδα του άντρα και η μητέρα του έλειπε. Εκείνος είπε στην αστυνομία ότι μια γυναίκα εμφανίστηκε, ισχυρίστηκε ότι ήταν η αδερφή του βιολογικού του πατέρα και ότι είχε πάει να τον πάρει μαζί της.

Οι συγγενείς του παιδιού από την πλευρά του πατέρα αρνήθηκαν τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, με την αστυνομία να καταλήγει σύντομα ότι ο Rhodes είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή του.