Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Κουραστήκατε να παίρνετε δυο εβδομάδες άδεια το χρόνο; Ίσως θα έπρεπε να αλλάξετε δουλειά και να στείλετε βιογραφικό στη Virgin- το αφεντικό της, ο Richard Branson μάλλον … τρελάθηκε και δίνει στους εργαζόμενους του άδεια οποιαδήποτε στιγμή τη ζητήσουν και για όσο καιρό το επιθυμούν!

Ο δισεκατομμυριούχος εκκεντρικός επιχειρηματίας θα τολμούσε να έλεγε κανείς ότι ίσως είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου. «Επαφίεται στον εργαζόμενο και μόνο να αποφασίσει εάν και πότε θέλει να πάρει μερικές ώρες την ημέρα μια εβδομάδα ή ένα μήνα άδεια», δηλώνει ο ιδρυτής της Virgin Group στο νέο βιβλίο του «The Virgin Way».

Ο Branson, υπέρμαχος της ελαστικής εργασίας, θα ξεκινήσει το θεάρεστο αυτό μέτρο από τα γραφεία της εταιρείας του στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο και, αν όλα πάνε κατ ευχήν, θα ενθαρρύνει όλες τις θυγατρικές του να κάνουν το ίδιο.
Ο 64χρονος Βρετανός επιχειρηματίας, είναι υπέρμαχος μιας ευέλικτης, ισορροπημένης ζωής.