Μια συμμορία μαχαίρωσε έναν εντελώς άγνωστο στον δρόμο όταν πήραν εντολή από τον αρχηγό που είναι στη φυλακή να του δείξουν την αφοσίωσή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λονδίνου, ο κακοποιός ζήτησε μέσω γραπτού μηνύματος σε τρεις νεαρούς της σπείρας του, τους 20χρονους Taylar Isaac και David Kerrigan και τον 18χρονο Theo Momodu, να σκοτώσουν κάποιον για να επιβεβαιώσουν πως παραμένουν πιστοί.

Στη δίκη των τριών δραστών, που έγινε πρόσφατα, οι ένορκοι άκουσαν πως έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και, οπλισμένοι με μαχαίρια και σπαθιά, βγήκαν παγανιά στο Λονδίνο.

Κάποια στιγμή τα έβαλαν με τους επιβάτες μιας Mercedes και τους καταδίωξαν. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έπιασε τη στιγμή που οι τρεις τους κυνηγούν στον δρόμο άλλο τυχαίο θύμα, τον 29χρονο Joshua White, τον οποίο τραυμάτισαν θανάσιμα. Ο νεαρός πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Η μοχθηρή τριάδα δεν σταμάτησε τις επιθέσεις. Μαχαίρωσαν και άλλο άγνωστο άντρα, ο οποίος επιβίωσε ωστόσο. Είχε βγει βόλτα με τον σύντροφό του και το παιδί τους.

Οι τρεις τους κρίθηκαν ένοχοι την Παρασκευή για φόνο, η ποινή τους θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

«Αυτοί οι τρεις άντρες βγήκαν έξω εκείνη τη μέρα με ξεκάθαρο στόχο να μαχαιρώσουν ανθρώπους. Δεν τους ένοιαζε ποιον, αρκεί να τους εξασφάλιζε σεβασμό και κύρος στη συμμορία τους», δήλωσε ο Andy Sheppard της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου…