Μια μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για τον Μέιτζορ, το λυκόσκυλο του Τζο Μπάιντεν που «αποπέμφθηκε» στις αρχές Μαρτίου, όταν και δάγκωσε έναν εργαζόμενο.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (17/03), ο σκύλος -που τον χαρακτήρισε «ευγενικό»- θα επιστρέψει στην Ουάσινγκτον. Ο ίδιος σημείωσε ότι ο 3χρονος Μέιτζορ επέδειξε επιθετική συμπεριφορά όταν συναντήθηκε «με δύο πρόσωπα» που δεν γνώριζε.

«Κινήθηκαν, κινήθηκε κι εκείνος για να προστατεύσει», υποστήριξε, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στις αρχές Μαρτίου, ο σκύλος που υιοθετήθηκε από τους Μπάιντεν το 2018 από ένα καταφύγιο στάλθηκε μαζί με τον Τσαμπ, το δεύτερο τετράποδο μέλος της οικογένειας, λόγω αυτού του «μικροτραυματισμού» που προκάλεσε χρειάστηκε να… απολυθεί προσωρινά.

Ο Τζο Μπάιντεν είπε, ωστόσο, ότι ο λόγος της «εκδίωξης» των σκυλιών δεν ήταν αυτό το επεισόδιο, αλλά το γεγονός ότι το προεδρικό ζεύγος θα απουσίαζε από τον Λευκό Οίκο για μερικές ημέρες.

Ο γερμανικός ποιμενικός «εκπαιδεύεται» επί του παρόντος στο Ντέλαγουερ.