Σοκάρει ο βιασμός ενός 14χρονου κοριτσιού στο Σάσεξ της Αγγλίας, το οποίο δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα σε έναν επαρχιακό δρόμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία του δυτικού Σάσεξ, το 14χρονο κορίτσι περπατούσε μόνο του κατά μήκος ενός δρόμο σε μια ήσυχη επαρχιακή περιοχή, γνωστή ως The Haven, τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, όταν δέχτηκε επίθεση από τον άντρα, ο οποίος την έριξε στο έδαφος και τη βίασε δίπλα στον δρόμο. Στη συνέχεια ο άντρας αποχώρησε από το σημείο με τα πόδια.

Ο ύποπτος περιγράφεται ως λευκός, ηλικίας περίπου 30 ετών, γεροδεμένος, ενώ φορούσε και μάσκα.

Όπως αναφέρει ακόμη η αστυνομία, ένα λευκό βαν που μπορεί να έχει ένα βαθούλωμα, πέρασε από το σημείο κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Στο κορίτσι προσφέρεται βοήθεια από ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς μετά την καταγγελία που έγινε το Σάββατο 6 Μαρτίου. «Κάνουμε εκτεταμένες έρευνες. Όποιος ήταν κοντά στο σημείο την περασμένη Δευτέρα και είδε κάτι ύποπτο ή όποιος μπορεί να μας βοηθήσει να ταυτοποιήσουμε αυτό το λευκό βαν ή όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ξέρει κάτι για τον ύποπτο, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την αστυνομία», δήλωσε ο αστυνομικός Τζέισον Μπέρνεϊ.

Η αστυνομία επισημαίνει ακόμη πως δεν υπάρχουν άλλες αναφορές για επιθέσεις σε γυναίκες ή κορίτσια στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.