Ένας πορτιέρης από τη Γερμανία κατηγορείται ότι σκότωσε την 22χρονη βρετανή κληρονόμο και σύντροφό του για λόγους που έχουν να κάνουν με λεφτά.

Ο φόνος έλαβε χώρα σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ελβετίας, εκείνος ισχυρίζεται πάντως πως η κοπέλα πέθανε κατά τη διάρκεια «ερωτικού παιχνιδιού που πήγε στραβά».

Ο 30χρονος Marc Schätzle, γνωστός ως Marc Dirtywhite, θα περάσει από δίκη στην Ελβετία για τον θάνατο της Anna Reed, χρυσής κληρονόμου μιας αμύθητης περιουσίας που έχει να κάνει με άλογα ιπποδρομιών, σύμφωνα με τη Sun.

Η Reed έκανε τον γύρο του κόσμου και γνώρισε στην Ταϊλάνδη τον Γερμανό και πατέρα δύο παιδιών. Τον Απρίλιο του 2019 βρίσκονταν σε ξενοδοχείο του Λοκάρνο, στους πρόποδες των Ελβετικών Άλπεων, όπου και εντοπίστηκε εκείνη νεκρή στο μπάνιο του δωματίου.

Η αυτοψία έδειξε ότι είχε πεθάνει από στραγγαλισμό, με το σώμα της να έχει σημάδια από μελανιές και εκδορές.

Εκείνο το βράδυ είχαν πιει ακριβή σαμπάνια στο δείπνο τους, πριν επιστρέψουν στη σουίτα τους. Οι αυτόπτες άκουσαν δυνατό καυγά. Ο Schätzle ενημέρωσε κάποια στιγμή τη ρεσεψιόν ότι η κοπέλα δεν ένιωθε καλά. Όταν τη βρήκαν, ήταν ήδη νεκρή.

Έλειπε η πιστωτική της κάρτα. Η εισαγγελία κατηγορεί τον Γερμανό πως την είχε κλέψει, εκείνος λέει ωστόσο πως την είχε κρύψει στο πλαίσιο μιας φάρσας.

Η πρώην γυναίκα του Schätzle και μητέρα των δύο παιδιών του δήλωσε σε ελβετικό μέσο πως δεν πιστεύει πως τη σκότωσε ηθελημένα. «Έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και την κοκαΐνη, με πρόδωσε, αλλά δεν είναι βίαιος άντρας. Είμαι 1.000% σίγουρη πως δεν σκόπευε να σκοτώσει αυτή την κοπέλα. Δεν ήταν ποτέ μα ποτέ βίαιος. Ποτέ»…