Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την προκλητική συμπεριφορά του ρώσου πιλότου της Haas, Nikita Mazepin, όπως καταγράφηκε στο διαβόητο πια βίντεο του Instagram, τα πράγματα δεν ήταν μάλλον όπως φάνηκαν.

Ο Mazepin καθόταν στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου και εμφανίστηκε να θωπεύει το στήθος του μοντέλου Andrea D’lVal. Η οποία απομάκρυνε το χέρι του και στη συνέχεια έκανε μια ανάρμοστη χειρονομία στον φακό.

Η Haas καταδίκασε τη συμπεριφορά του και όλοι είχαν έναν κακό λόγο να πουν για το «αποκρουστικό βίντεο», όπως το αποκαλούσαν μαζικά.

Ο Mazepin πριν καν ντεμπουτάρει στη F1 έγινε αστέρι. Το hashtag #WeSayNoToMazepin μονοπώλησε τα κοινωνικά μέσα. Ο ίδιος απολογήθηκε για το περιστατικό, θέλοντας να ανακόψει το κύμα κριτικής.

Η Andrea D’lVal έχει ωστόσο μια διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη στο πίσω κάθισμα. Βγήκε στο Instagram και είπε πως οι δυο τους είναι καλοί φίλοι.

«Γεια σας φίλοι μου. Θέλω απλώς να ξέρετε ότι ο Nikita και εγώ είμαστε καλοί φίλοι εδώ και πολύ καιρό και τίποτα απ’ όσα έγιναν στο βίντεο δεν ήταν καθόλου σοβαρά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea D’lVal (@almadelcaribe)

«Εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο τόσο πολύ που αυτός ήταν ένας χαζός τρόπος να κάνουμε ένα αστείο μεταξύ μας. Ανέβασα αυτό το βίντεο στον λογαριασμό του ως εσωτερικό αστείο. Λυπάμαι πολύ. Σας δίνω τον λόγο μου πως είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι να με βλάψει ή να ταπεινώσει».

Η Haas επανέλαβε ωστόσο πως συνεχίζει να παίρνει το θέμα «πολύ σοβαρά». Ο επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner, είπε στην ιστοσελίδα Motorsport:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea D’lVal (@almadelcaribe)

«Το παίρνουμε πολύ σοβαρά, όπως είδατε και με το ανακοινωθέν μας. Θέλω να το επαναλάβω, θα το διαχειριστούμε εμείς αυτό. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι θα κάνουμε και το πώς θα το κάνουμε, το θεωρούμε όμως σοβαρό και θα δουλέψουμε για να το ξεκαθαρίσουμε. Τίποτα άλλο δεν θα πω».

Ο Mazepin είναι να κάνει το ντεμπούτο του στη Formula 1, δίπλα στον Μικ Σουμάχερ, με την ομάδα της Haas στο επόμενο πρωτάθλημα…