Παραδεχτείτε το, όλοι το έχουμε σκεφτεί, λίγοι ωστόσο έχουν τα κότσια να το υλοποιήσουν.

Γιατί μετά την ηλικία των 10 ετών σταματά να σου φαίνεται αστείο και το «πείραμα» μπαίνει έτσι στο κουτί με τα πράγματα που πάντα ήθελες, δεν έκανες όμως ποτέ.

Όχι βέβαια αν είσαι ο Κινέζος της ιστορίας μας, ο οποίος αποφάσισε να δει τι θα γίνει αν πας πράγματι να κάνεις μια μεγάλη αγορά έχοντας στο πορτοφόλι σου κέρματα και μόνο κέρματα.

Ο πλακατζής έφερε μαζί του λοιπόν κέρματα αντίστοιχης αξίας 11.500 ευρώ, με το ποσό να ζυγίζει φυσικά περισσότερους από 5 τόνους!

Και όσο απίστευτο κι αν φαντάζει, ο πωλητής στην αντιπροσωπεία δέχτηκε ευχαρίστως τον ιδιαίτερο τρόπο πληρωμής, καθώς παρά το «ψιλό» της υπόθεσης, ο τύπος δεν παύει να πλήρωσε ζεστό-ζεστό μετρητό!

Περιμένετε, έχει κι άλλο: στα μισά περίπου της καταμέτρησης, ο αγοραστής βαρέθηκε και συμφώνησε να πληρώσει το υπόλοιπο ποσό με την πιστωτική του κάρτα. Κι έτσι η ιστορία μας πήρε αίσιο τέλος…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.