Συζυγικό… κεράτωμα με τον σκύλο!

Γυναίκα βρίσκει βίντεο με τον σύντροφό της και το πιστό της τετράποδο σε τρυφερές στιγμές!


ΚΟΣΜΟΣ
16:39
17/02/2014
Συζυγικό... κεράτωμα με τον σκύλο!
3
loading

Στη φράση «πρόσεξε πού χώνεις τη μύτη σου» δεν φαίνεται να έδωσε τη δέουσα προσοχή η άτυχη Βρετανή, γι' αυτό και κατέληξε με ένα μυστικό βγαλμένο από ανέκδοτο.

Η ζηλιάρα σύντροφος λοιπόν που έψαχνε φαίνεται διαρκώς τα προσωπικά πράγματα του φίλου της, Wayne Bryson, παρενέβη τον Νο 1 κανόνα της ερωτικής συνύπαρξης: μη σκαλίζεις τη ζωή του άλλου.

Κι έτσι, ξεψαχνίζοντας το παλιό κινητό του συντρόφου της βρήκε ένα λαμπρό βιντεάκι που απεικόνιζε τον ίδιο σε πλήρη ερωτική συνεύρεση με τον σκύλο της. Ναι, τον δικό της σκύλο!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Nick Todd, η απατημένη σύντροφος πήγε το κινητό στην αστυνομία και ο Bryson συνελήφθη λίγο αργότερα (όχι για τη μοιχεία, υποθέτουμε).

Ο 19χρονος Bryson εξομολογήθηκε στο δικαστήριο τον ανομολόγητο έρωτά του για το Staffordshire bull terrier της συντρόφου του, με τον ίδιο να παραβιάζει έτσι τον βρετανικό νόμο κατά της κτηνοβασίας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αυτή ήταν και η πρώτη -και μόνη- φορά που ολοκλήρωσε τον έρωτά του για το σκυλί, ενώ αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δίκη του (στην οποία αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης 2 ετών), με τον όρο βέβαια να μη βρεθεί ποτέ μόνος με κανενός είδους ζώο...

Η κοινωνία του Lincolnshire προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την ιδιαίτερη αυτή ιστορία...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Βασίλειος ο Β’

    Σε λίγο θα μας πουν ότι πρέπει να νομιμοποιήσουμε και τους γάμους των κτηνοβατών για να μην είμαστε οπισθοδρομικοί.

  2. avatar tzafar1

    Βρετανία!!! Οποία έκπληξις!

  3. avatar Dim Kent

    Σίγουρα όλη αυτή η ιστορία θα την τάραξε ΠΑΡΑ πολύ... μόνο και μόνο από το γεγονός που προτίμησε τον σκύλο της από την ίδια!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει