Μια 18χρονη Ρωσίδα μπλόγκερ, που είχε γίνει εκατομμυριούχος σε ηλικία 15 ετών, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μπαλί της Ινδονησίας, αφού η μοτοσυκλέτα της άρχισε να ταλαντεύεται.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η influencer Anastasia Tropitsel υπέστη τραύματα στο κεφάλι κατά το δυστύχημα που σημειώθηκε όταν έτρεχε με ταχύτητα περίπου 100 χλμ την ώρα.

Ο 30χρονος φίλος της Viktor Maydanovich, ο οποίος οδηγούσε άλλη μηχανή δίπλα της, δήλωσε ότι η κοπέλα έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και προσέκρουσε σε έναν φράκτη πλευρικά του δρόμου.

Βίντεο δείχνει τις τελευταίες στιγμές της κοπέλας πριν να ξεκινήσει με τη μηχανή, καθώς κατέγραψε τον εαυτό της να αντικατοπτρίζεται στον καθρέφτη, όπως και την παραλία που ήταν δίπλα της.

Η Anastasia ήταν μπλόγκερ από την ηλικία των 12 ετών και από τα 15 απέκτησε εκατομμύρια εξαιτίας της παρουσίας της στο διαδίκτυο.

Είχε μάλιστα πει στους εκατομμύρια νεαρούς followers που είχε: «Σας εμπνέω να κάνετε όσα δεν μπορείτε. Σας δίνω φτερά».

Η Tropitsel, της οποίας το αληθινό όνομα ήταν Anastasia Zubrina, σκοτώθηκε λίγο μετά την αγορά της μοτοσυκλέτας και μετά τον δημόσιο τσακωμό με τον γιατρό πατέρα της, ο οποίος την είχε προειδοποιήσει ότι η επιτυχία της στο διαδίκτυο μετατρεπόταν σε φιάσκο.

Είχε μείνει στο Μπαλί για το lockdown μετά από ένα ταξίδι στο νησί για να προωθήσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο πατέρας της είχε πει: «Η επιχείρησή σου καταρρέει. Η ομάδα σου διασκεδάζει εις βάρος σου. Πρέπει να συγκεντρωθείς και να αρχίσεις να δουλεύεις αν θέλεις να ζήσεις καλά».

Μετά τον θάνατό της, ο Ουκρανός φίλος της έκανε την εξής ανάρτηση: «Το αγαπημένο μου κορίτσι δεν είναι μαζί μας. Παρακαλώ αποχαιρετήστε την με καλές σκέψεις».