Οργή έχει προκαλέσει η συμπεριφορά ενός 23χρονου από τη Νότια Καρολίνα μετά τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να κατεβάζει το σκύλο των γονιών του από το μπαλκόνι (!) επειδή έβρεχε πολύ για να τον βγάλει βόλτα!

Ο Tyler Smith βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή προστίμου έως 1000 δολάρια αλλά και με ποινή φυλάκισης 30 ημερών εάν κριθεί ένοχος για παραβίαση των νόμων για τη φροντίδα των ζώων.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο, όπως γράφει η Daily Mail, και έδειχνε το σκύλο να κρέμεται με το λουρί του από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου.

Η αστυνομία έλαβε πολλές κλήσεις από πολίτες που είχαν δει το σκυλί να κρέμεται από το μπαλκόνι.

«Το Σάββατο έβρεχε πολύ και πιστεύουμε πως ο 23χρονος το έκανε αυτό για να μπορέσει ο σκύλος να κάνει την ανάγκη του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Smith υποτίθεται πως φρόντιζε το σκυλί επειδή οι γονείς του έλειπαν.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες επισκέφθηκαν το διαμέρισμα την Κυριακή και τη Δευτέρα απήγγειλαν κατηγορίες για παραβίαση των νόμων για τη φροντίδα των ζώων.

Ο σκύλος δεν τραυματίστηκε.

Ο πατέρας του νεαρού πάντως εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την πράξη του γιου του τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παραβλεφθεί τέτοια συμπεριφορά.

Δείτε τη φωτογραφία