Σχεδόν ο μισός πλανήτης ζει εδώ και δύο μήνες σε συνθήκες καραντίνας λόγω της επέλασης του νέου φονικού κορονοϊού. Αθλητές από όλο τον κόσμο προσπαθούν να κρατηθούν σε καλή κατάσταση με όποιον τρόπο μπορούν καθώς οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν σταματήσει.

Έτσι και οι σέρφερ, αυτές τις μέρες πρέπει να κάνουν υπομονή, μένοντας σπίτι ή όπου αλλού τους έπιασε η καραντίνα.

Ωστόσο, υπάρχει μία σέρφερ, η οποία πρακτικά εγκλωβίστηκε αλλά η καραντίνα της μπορεί να θεωρηθεί και παράδεισος. Ο λόγος για την Brisa Hennessy από την Κόστα Ρίκα.

Αφότου τερμάτισε 3η στο Sydney Pro, η Brisa πήγε με την οικογένειά της στο νησί Namotu των Φίτζι για ολιγοήμερες διακοπές, όπου και «εγκλωβίστηκε».

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό, αλλά παραδεισένιο νησί, όπως σχεδόν όλα στην Ωκεανία, και, την ίδια στιγμή, εξαιρετικά ασφαλές, αφού ο ιός δεν έχει φτάσει εκεί και θεωρείται απίθανο να φτάσει, αφού οι μετακινήσεις είναι, πλέον, σχεδόν μηδαμινές!

Όπως ανέφερε η ίδια στη La Republica «πλένουμε καλά τα χέρια μας συνέχεια και κρατάμε τις αποστάσεις όταν μιλάμε με κάποιον». Ωστόσο όπως φαίνεται και στον λογαριασμό της στο Instagram και εκείνη και η οικογένειά της απολαμβάνουν την καραντίνα τους.