Ο θεμέλιος λίθος μιας καλής σχέσης είναι η επικοινωνία. Κάτι που μάλλον στην περίπτωση του Rogelio Andaverde και της γυναίκας του από το Edinburg του Τέξας… δεν ισχύει!

Ο 34χρονος άντρας αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να βγει για μερικά ποτά με τους φίλους του, χωρίς να έχει τη γκρίνια της γυναίκας του, ήταν να… σκηνοθετήσει την ίδια του την απαγωγή!

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, όπως αναφέρει η Huffington Post. Γύρω στις 10 και μισή το βράδυ, οι φίλοι του εισέβαλλαν στο σπίτι του με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας όπλα στα χέρια. Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν το… «θύμα» με τη σύζυγό του.

Απειλώντας τον με τα όπλα, τόν άρπαξαν και έφυγαν από το σπίτι.

Η σύζυγός του τρομοκρατημένη κάλεσε τις αρχές. Η αστυνομία έψαξε σπιθαμή προς σπιθαμή σε όλη τη γειτονιά, όμως όπως ανέφερε το Fox News δε βρήκαν κανένα στοιχείο, κάτι που τούς έκανε να αρχίζουν να υποψιάζονται πως κάτι άλλο συμβαίνει.

Οι υποψίες τους μετατράπηκαν σε… βεβαιότητα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά και το «θύμα».

Ο Andaverde είπε στη γυναίκα του ότι οι απαγωγείς του έδειξαν τελικά έλεος και τόν άφησαν να φύγει. Αργότερα όμως ομολόγησε ότι είχε πει ψέματα για την απαγωγή, και ότι απλά ήθελε να βγει στην πόλη με τα φιλαράκια του, προσθέτοντας στους αστυνομικούς που τόν ανέκριναν ότι φοβόταν τη γυναίκα του.

Μάλλον τώρα… δε θα τή γλιτώσει την παντόφλα!